Kızılay kan bağışı sorgulama nasıl yapılır? Kızılay'a kan verme tarihi ve zamanı nasıl öğrenilir?

Güncelleme Tarihi:

Kızılay kan bağışı sorgulama nasıl yapılır Kızılaya kan verme tarihi ve zamanı nasıl öğrenilir
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2022 17:51

Ülkemizdeki pek çok insanın kan ihtiyacını karşılayan hayırsever kan bağışçılarının desteklerini Kızılay, geliştirdiği Türk Kızılay Mobil Kan Bağışı uygulaması sayesinde kan bağışı sorgulaması yapılabiliyor. Aynı zamanda bu uygulama IOS ve Android platformlarını kullanan vatandaşlara da büyük kolaylık sağlıyor. Kızılay kan bağışı sorgulama nasıl yapılır sizler için derledik.

Haberin Devamı

Türk Kızılay Mobil Kan Bağışı uygulaması sayesinde vatandaşlar, kan bağışları ile kazanacağı madalyaları ile ilgili de bu uygulamadan öğrenebiliyor. Aynı zamanda randevu oluşturabiliyor ve çevredeki kan bağış noktalarını görerek harita üzerinden istediği konuma kolaylıkla erişebiliyor.

 Kızılay Kan Bağışı Sorgulama Nasıl Yapılır?

 Teknolojiyi hizmet verdiği herkese kolaylık sağlamak için çalışmalarına yansıtan ve teknolojik gelişmeleri yakından takip edip geleceğini bu yönde planlayan Kızılay, gönüllü, bağış ve kan bağışı gibi farklı kategorilerdeki mobil uygulamaları ile da vatandaşlara hizmet veriyor.

 Kan bağışı yapmak isteyen, kan bağışçısı olan ya da kan bağışı ile ilgili bilgi sahibi olmak isteyen kişilerin kullanabileceği Türk Kızılay Mobil Kan Bağışı uygulaması da herkesin elinin altında bulunması gereken bir uygulama özelliği taşıyor.

Haberin Devamı

 Kızılay’a Kan Verme Tarihi ve Zamanı Nasıl Öğrenilir?

 Kızılay’ın kendi bünyesinde görev yapan yazılım mühendisleri ile birlikte geliştirdiği, IOS ve Android işletim sistemlerine sahip olan telefon ya da tabletlere yüklenen Türk Kızılay Mobil Kan Bağışı uygulaması ile birlikte ihtiyaç duyulan işlemler tek bir yerden kolaylıkla yapılabiliyor.

 SMS doğrulaması sayesinde uygulamaya giriş yapan kullanıcılar, iletişim tercihleri seçimini, bağışçı profil bilgilerinin güncellemesini ve profil fotoğrafı ekleme işlemini de yapabiliyor. Kan bağışçıları, geçmiş kan bağışı bilgilerini de kontrol ederken, kazanılan madalyalarla ilgili de gerekli toplam bağış sayısı gibi bilgilerini “Ödül Kriterleri” yazan bölümden görüntüleyebiliyor.

 Vatandaşların yaptığı kan bağışları ile elde ettiği madalya kazanım ilerleme durumu ise, grafiksel olarak görüntülenebilirken profil fotoğrafının olduğu bir alanda da bağışçının sahip olduğu madalyanın ikonu yer alıyor.

 Vatandaşlar, daha önce hiç kan bağışı yapmamış olsa bile yeni bağışçı kaydı da yapabiliyor. Bu uygulamadan kan verme tarihi ve zamanı da kolaylıkla öğrenilebiliyor. Sistem üzerinden istediğiniz tarih ve saate randevu alarak kolaylıkla kan verme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!