Kekemelik Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Kekemelik Cevapları

Güncelleme Tarihi:

Kekemelik Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada Kekemelik Cevapları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 10:30

Bulmaca üzerinden bazı kelimelerin birden fazla karşılığı olurken bazıları ise tek karşılığı bulunmaktadır. Bunlardan biri söyle kekemelik kelimesi merak ediliyor. Peki kekemelik bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada kekemelik cevapları konusunda öne çıkan bilgileri derledik.

Haberin Devamı

Kekemelik kelimesine karşılık olarak farklı bulmacalarda kullanmak için bir sözcük bulunmaktadır. Bu sözcük aynı zamanda kekemelik kelimesi için eş anlamlı olarak ifade edilir. Bu doğrultuda kare ile beraber sarmal ya da çengel bulmacalar için ortak şekilde kullanılır.

Kekemelik Bulmaca Cevabı Nedir?

Birçok değişik bulmacada kullanmak maksatlı kekemelik kelimesi için 7 harfli bir kelime öne çıkmaktadır.

- Rekaket

Yukarıda verilen kelime kekemelik sözüne karşılık aynı zamanda eş anlamlı şekilde öne çıkıyor. Bu doğrultuda 7 harfli bulmacalar ile karşı karşıya kalındığı vakit, doğrudan bu sözcüğü yazmak yeterlidir.

Harf Harf Bulmacada Kekemelik Cevapları

Harf fark bulmaca üzerinden ele alındığı vakit kekemelik sözcüğü konusunda bir kelime bulunmaktadır. Bu kelime ise 7 harfli, ‘Rekaket’ şeklinde ön plana çıkıyor. Amaca uygun olarak soldan sağa doğru ya da yukarıdan aşağı şekilde birçok değişik bulmaca üzerine kullanılabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!