İphone Arama Kaydetme 2024 - İphone'da Sesli Arama Kaydı Nasıl Yapılır Ve Ücretsiz Uygulama Önerileri

Güncelleme Tarihi:

İphone Arama Kaydetme 2024 - İphoneda Sesli Arama Kaydı Nasıl Yapılır Ve Ücretsiz Uygulama Önerileri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2024 13:07

iPhone kullanıcıları, bazı durumlarda yaptıkları konuşmaları kaydetmek isteyebilmektedir. Gerçekleştirilecek olan önemli bir görüşmeyi kaydetmek veya paylaşmak için çağrıların kaydedilmesi gerekmektedir. İphone kullanan kişilerin aramaları kaydetmesi için ise tercih edebileceği çeşitli uygulamalar bulunmaktadır. Apple, konuşma esnasında kayıt yapabilen dahili bir yazılıma sahip değildir. İşte, merak edilen tüm detaylar.

Haberin Devamı

  İphone kullanıcılarının telefon görüşmelerini kayıt etmek istemeleri durumunda, tercih ettikleri bir uygulamayı cihazlarına indirmeleri ve yüklemeleri gerekmektedir. Apple marka cihazlarda dahili bir arama kaydetme özelliği bulunmamaktadır. Ancak bir uygulama indirilmesi ile çağrıların kaydedilmesi söz konusu olabilmektedir.

  iPhone Arama Kaydetme 2024

 Telefon kullanıcıları tarafından bazı önemli telefon görüşmelerinin kaydedilmesi ve sonrasında tekrar dinlenebilmesi istenmektedir. Böyle durumlarda ise arama kaydetme özelliğinin kullanılması gerekmektedir. Samsung marka bazı telefonlarda dahili bir arama özelliği bulunsa bile Apple marka cihazlarda arama kaydetme özelliğinin harici bir şekilde kullanılması gerekmektedir.

  İphone kullanıcılarının arama kaydetme yapabilmek için öncelikli olarak bir uygulama indirmeleri gerekmektedir. İphone marka bir telefonda görüşmeleri kayıt edebilmek için tasarlanmış olan çeşitli uygulamalar bulunmaktadır.

Haberin Devamı

  İphone arama kaydetme yapabilecek olan bazı uygulamalar bulunmaktadır. En fazla tercih edilmekte olan çağrı kaydedici programlardan bir tanesi ise Automatic Call Recorder olarak bilinmektedir. IOS, arama kaydedici uygulamalardan bir tanesi olduğu ifade edilebilir. Bulut tabanlı bir kaydetme özelliğine sahip olması, tercih edilme oranının yüksek olmasının nedenleri arasında sayılabilmektedir.

  Basit ve kullanışlı bir arama kaydetme programı arayan kişilerin tercihi ise Call Recorder Auto Record It olarak ifade edilebilir. Birçok işlevsel kullanıma sahip olduğu bilinen arama kaydetme uygulamasının İphone cihazlarda sıklıkla tercih edildiği söylenebilir.

  İphone telefonlarda arama kaydetme yapabilmek için, çeşitli uygulamaların kullanılması söz konusu olabilmektedir. Çağrıların kaydedilebilmesi ise kullanılan programlara göre farklılık gösterebilmektedir. Genel olarak arama kaydetme programlarının kullanışları ise oldukça basittir.

  iPhone'da Sesli Arama Kaydı Nasıl Yapılır? 

 İphone cihazlarda sesli arama kaydı yapmak isteyen kişilerin, telefonlarına bir uygulama yüklemeleri gerekmektedir. Çağrı kaydetmek için indirilebilecek olan uygulamaların ücretsiz olarak indirilebilmesi de mümkün olabilmektedir. İphone kullanıcılarının sesli arama kaydı yapabilmek için indirebileceği uygulamalardan birisi de RecMyCalls olarak bilinmektedir. Apple mağazasında yer alan en popüler çağrı kaydedici uygulamalardan birisi olduğu söylenebilir.

Haberin Devamı

  RecMyCalls uygulamasını diğer sesli arama kaydı yapan uygulamalardan ayırıcı özelliğin ise çoklu görüşmeleri kaydedebiliyor olması olarak ifade edilebilir. Üstelik basit bir arayüze sahip olan uygulamanın kullanışı da oldukça basittir. İphone cihazlarınız için tercih edebileceğiniz bir diğer çağrı kaydedici uygulama ise Call Recorder RecMe olarak bilinmektedir. Call Recorder RecMe uygulaması da bulut tabanlı bir sesli arama kaydedicisi olarak ifade edilebilir.

  Ücretsiz Uygulama Önerileri 

 Call Recorder RecMe uygulamasının ücretsiz olarak kullanılması mümkündür. Ancak ücretli olan sürümünün kullanılması durumunda sınırsız bir şekilde kayıt yapılabilmesi mümkün olmaktadır. Aynı zamanda alınan telefon görüşmesi kayıtlarının istenilen şekilde kolaylıkla paylaşılması da sağlanmaktadır.

Haberin Devamı

  REKK uygulaması ise diğer uygulamalardan farklı olarak kaydedilen görüşmeleri metin formatı haline dönüştürebiliyor. Aynı zamanda metin formatına dönüşen kayıtların dosyalanmasını da sağlamaktadır. Üstelik kullanıcıların çeşitli mesajlaşma uygulamaları üzerinden kayıtları paylaşabilmeleri de mümkün olmaktadır. 

 İphone cihazlarda sesli arama kaydı yapabilmek için, görüşme öncesinde kaydı manuel olarak başlatabileceğiniz gibi, uygulamayı sürekli aktif halde bırakarak her telefon görüşmesinin kaydedilmesini sağlamanız da mümkün olabilmektedir. İphone cihazınızda sesli arama kaydı yapabilmek için tercih edebileceğiniz ücretli ve ücretsiz birçok uygulama bulunmaktadır. Siz de ihtiyacınıza en uygun olan sesli arama kaydı yapan uygulamayı seçerek indirebilirsiniz. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!