İngilizce kasım ne demek? Kasım kelimesinin İngilizce yazılışı, okunuşu ve söylenişi

Güncelleme Tarihi:

İngilizce kasım ne demek Kasım kelimesinin İngilizce yazılışı, okunuşu ve söylenişi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2021 03:35

İngilizcede özel isimlerin tam karşılığı her daim Türkçede de bulunur. Özellikle bu özel isimlerin bir türü de ay isimleridir. Ay isimleri İngilizcede daha farklıdır. Özellikle ay isimlerinin yazımındaki farklılık Türkçe ile tamamen farklı olmasından kaynaklanır. Örneğin Kasım İngilizcesinden farklıdır. Bu yüzden Kasım ne demek, İngilizce nasıl yazılır gibi soruları sizler için derledik.

Haberin Devamı

Kasım kelimesinin İngilizce karşılığı Türkçedeki gibi kısa değildir. Ay isimleri genelde İngilizcede ya üç ya da tek hecelidir. Bu yüzden de ana dili İngilizce olmayanlar için problem olabilmektedir. Kasım da bu problem çıkarabilecek aylardan bir tanesi olabilmektedir.

 İngilizce Kasım Ne Demek?

 Kasım ayı İngilizcede November olarak kullanılır. November kelimesinin kullanan birisi Kasım ayından bahsediyordur. Kasım burada isim olan Kasım değildir. Yani yılın sondan birinci ayı olan Kasım ayıdır. İnsan isimlerinin çevirisi olmaz.

 Kasım Kelimesinin İngilizce Yazılışı

 Yazımı bakımından November biraz uzun olabilmektedir. Farklı harflerin de bir araya gelmesinden oluştuğundan zorluk çıkarabilmektedir. Fakat doğru yazmak gerekir ise November şeklinde yazılmalıdır. Tabi ki de November bir ay ismidir. Yani özel isimdir. Özel isimler de her daim ilk harfi büyük olacak şekilde yazılır.

Haberin Devamı

 Kasım Kelimesinin İngilizce Okunuşu

 Kasım kelimesini okurken üç hecede okumak gerekir. O heceler de no, vem, ber olacaktır. Telaffuzu ise daha çok kulağa novembır şeklidedir. Sadece tek bir harf okunurken değiştirilir. O da sondan birinci harf olan e harfidir. Sondan birinci e harfi yerini ı harfi alır.

 Kasım Kelimesinin İngilizce Söylenişi

 Gün içerisindeki herhangi bir diyalogda Novembır şeklinde söylenebilir. Yazıldığı gibi söylenmemelidir. Söylenişi bakımından sadece tek bir harflik değişiklik yapmak yeterli olacaktır. Ana dili İngilizce olanlar da bu ayın ismini Novembır şeklinde söyler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!