Gülsin Onay ilk dersi verdi

Güncelleme Tarihi:

Gülsin Onay ilk dersi verdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2023 09:58

Sipariş götürdüğü yerde sergilediği piyano performansının sosyal medyada yayılmasıyla tanınan ve birçok ünlü isimden destek mesajları alan Muharrem Can İncir’e, ünlü piyanist Gülsin Onay eğitim desteği vereceğini açıklamıştı. Onay, İstanbul Grand Pera’daki konserine genç yeteneği davet etti ve konser öncesi ilk dersini verdi.

Haberin Devamı

Ünlü piyanist konser sırasında piyanist kuryeyi sahneye davet ederek mini bir konser vermesini de istedi. Diğer yandan şarkıcı Gülben Ergen ise genç piyaniste yeni bir piyano hediye etti.

KONSER ÖNCESİ DERSİN DEVAMI GELECEK
Gülsin Onay, piyanist kurye Muharrem Can İncir’le konser öncesi sahnede bir araya geldi ve ilk piyano dersini verdi. Onay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “konser öncesi biraz çalıştık, önümüzdeki günlerde devam edeceğiz” dedi.

GÜLBEN ERGEN’DEN HEM PİYANO HEM EĞİTİM DESTEĞİ
Diğer yandan şarkıcı Gülben Ergen ise Muharrem Can İncir’i evinde ziyaret etti. Ziyarete eli boş gitmeyen Gülben Ergen, Muharrem Can İncir’e son model bir piyano hediye etti. İncir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ünlü şarkıcıya teşekkür ederken şu mesajı paylaştı;

Haberin Devamı

“Gülben abla evimize misafir oldu. Annem ve babamla tanıştı. Bana sürpriz yaparak piyanomu getirdiler. Odama kurulum yaptılar. Bundan sonraki hayam yolculuğumda amacım çok çalışarak iyi bir müzisyen olmak” dedi.

Genç yetenek, Gülben Ergen’in piyano eğitimine de destek olacağı bilgisini paylaşarak; “1 yıllık piyano eğitimin için Gülben ablaya teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

İLK OLARAK İZMİR MARŞI
Gülben Ergen yaptığı ziyaret sırasında genç yeteneği odasında yeni piyanosunun başında videoya çekti. Muharrem Can İncir’in yeni piyanosunda ilk olarak İzmir Marşı’nı çaldığı görüldü.

BAKMADAN GEÇME!