Giresun’a ‘zenginleştirilmiş’ kütüphane

Güncelleme Tarihi:

Giresun’a ‘zenginleştirilmiş’ kütüphane
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2016 17:42

‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında içerisinde interneti olan, dijital kitap içerikleri ile zenginleştirilmiş kütüphanelerden biri de Giresun Güzel Sanatlar Lisesi’nde açıldı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) proje kapsamında Türkiye genelinde 571 zenginleştirilmiş kütüphane kurdu.

Haberin Devamı

Millî Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürü Bahattin Gök, kütüphanenin açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Kütüphanemizden faydalanmak suretiyle hem dilimizin, hem ruhumuzun, hem de gönlümüzün zenginleşmesini temenni ediyorum. Giresun’a sekiz zenginleştirilmiş kütüphane kazandırdık.  Türkiye genelinde 571 rakamına ulaştık. Bundan sonra talepleri bütçe imkânları doğrultusunda karşılamaya devam edeceğiz ” diye konuştu.

Bilginin güç olduğunu belirten Ortaöğretim Genel Müdürü Ercan Türk ise, “Bilgi edinmenin yolu da okumak. Bakanlık olarak hem bu konuda kapasite oluşturma, hem de niteliği artırma adına yapılan çalışmalar var. Bakanlığımız öğrenciler var olduğu için var ve yapmış olduğumuz her çalışmada öğrencileri esas alıyoruz. Öğrencilerimizden arif olmalarını bekliyoruz. Bu nedenle bu yatırımın Giresun’a, okulumuza, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını, öğretmenlerimiz açısından da mesleki ve kişisel gelişimine katkıda bulunmasını diliyorum” dedi.

 

BAKMADAN GEÇME!