Gençler burs programıyla destekleniyor

Güncelleme Tarihi:

Gençler burs programıyla destekleniyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2023 14:51

Anadolu Vakfı, 2023-2024 eğitim öğretim yılı burs programı kapsamında üniversite öğrencilerine burs desteği veriyor. Öğrenciler, 1-30 Eylül tarihleri arasında vakfın internet adresi üzerinden başvurularını gerçekleştirebiliyor.

Haberin Devamı

Anadolu Vakfı burs programı kapsamında gençler hem maddi olarak hem de eğitim programlarıyla destekleniyor.  Vakıf, fırsat eşitliğinden yoksun ve dezavantajlı koşullarda eğitim gören yetenekli öğrenciler için eğitim ve gelişim programları uyguluyor. Bu sayede bursiyerlerin kişisel gelişimlerine ve kariyerlerine destek olduklarını belirten Anadolu Vakfı Genel Müdürü Evrim Hizaler, şunları söyledi:

HAYATA DAHA DONANIMLI HAZIRLANIYORLAR
“Gençlerin kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak eğitim programları ve seminerler ile onların hayata çok daha donanımlı bir şekilde hazırlanmalarına yardımcı oluyoruz. Anadolu Vakfı olarak bursiyer gençlerimize aynı zamanda ‘mentorluk’ ve ‘koçluk’ desteği sunuyoruz. Ayrıca onları sosyal aktivitelerle buluşturuyor, geleceklerini kurma yolunda adımlarını çok daha yüksek bir özgüven ve kararlılıkla atmalarını sağlıyoruz.

Haberin Devamı

ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ
Diğer yandan bursiyerlerimizi öğrencilikleri sırasında olduğu gibi mezuniyet sonrasında da desteklemeye devam ediyoruz. Anadolu Grubu şirketlerindeki staj programlarına katılım ve iş fırsatı, mezuniyet sonrasına özel koçluk ve mentorluk desteğiyle çeşitli etkinlik ve gönüllülük programlarının da aralarında olduğu birçok olanak sunuyoruz. Gençlerimizin hayata daha donanımlı başlamalarını sağlama hedefiyle yatırımlarımızı ve çalışmalarımızı kesintisiz olarak sürdüreceğiz.”

BAKMADAN GEÇME!