Fethiye’ye 3 derslikli atölye binası

Güncelleme Tarihi:

Fethiye’ye 3 derslikli atölye binası
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2013 17:30

Muğla’da “Eğitime yüzde 100 Destek Kampanyası” kapsamında Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı 3 derslikli atölye binası inşa edecek.

Haberin Devamı

Vali Fatih Şahin, valilikte düzenlenen protokol imza töreninde, eğitim öğretim yatırımlarına katkıyı önemsediklerini söyledi. Şahin, eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapılan en önemli yatırım olduğunu vurguladı. Yapılacak 3 derslikli atölye binasının hizmete açılmasıyla bölgede önemli eksikliğin giderileceğini anlatan Şahin, “Bu çalışmaları devlet-vatandaş işbirliğiyle yapmak çok daha güzel. Muğla eğitim alanında Türkiye ortalamasının üzerinde. Yeni derslikler hizmete açılıyor” dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar ise Muğla’da “Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası” kapsamında 91’inci protokolün imzalandığını söyledi. Hayırseverlerin yaptığı bin 43 dersliğin proje tutarının 111 milyon 475 bin liraya ulaştığını bildiren Çınar, son imzalanan protokolle bir yılda tamamlanması planlanan dersliklerin proje maliyetinin ise 500 bin lira olduğunu belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!