ESHOT bakiye sorgulama nasıl yapılır? ESHOT öğrenci veya sağlıkçı kartı nasıl alınır?

Güncelleme Tarihi:

ESHOT bakiye sorgulama nasıl yapılır ESHOT öğrenci veya sağlıkçı kartı nasıl alınır
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2022 19:57

ESHOT bakiye sorgulama işlemi kolay yapılabilen işlemlerden biridir. Bulunduğunuz yerden sorgulama yaparak ulaşım güçlüğü yaşamayabilirsiniz. Kart bakiyenizi kontrol ederek zor duruma düşmekten kurtulabilirsiniz. ESHOT öğrenci ve sağlıkçılara sunulan bir ulaşım kartıdır. ESHOT bakiye sorgulama nasıl yapılır? ESHOT öğrenci veya sağlıkçı kartı nasıl alınır ayrıntıları ile derledik.

Haberin Devamı

ESHOT bakiye sorgulama, öğrenci ve sağlıkçı kartınızda yeterli ücret bulunup bulunmadığının kontrol işlemidir. ESHOT, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ ne ait otobüs işletmesinin adıdır. 1943 tarihinde İzmir Belediyesi bünyesinde kurulmuştur.

 Açılımı ise; Elektrik Su Havagazı ve Troleybüs olarak ifade edilmektedir. Halen aynı yasalara uygun olarak işletilmektedir. Fakat hava gazı ve troleybüsün kaldırılmış olması nedeniyle sadece otobüs işletmesi olarak devam etmektedir. ESHOT kart bakiye sorgulama işlemi www.izmirimkart.com.tr adresinden yapılabileceği gibi mobil uygulama indirerek de kolaylıkla yapılabilmektedir.

 ESHOT Bakiye Sorgulama Nasıl Yapılır?

 ESHOT bakiye sorgulama işleminizi kolaylıkla ESHOT internet adresinden yapabilirsiniz. ESHOT

 İnternet sitesine giriş yaparak ilgi bölümden sorgulama yapabilirsiniz. www.izmirimkart.com.tr sizin için çalışmaktadır.

Haberin Devamı

 Site girişinizi yaptıktan sonra İZMİRİM Kart Bakiye Sorgulama butonunu kullanmanız gerekmektedir. Ayrıca internet erişimi bulunmayanlar için günün her saati hizmet alabileceğiniz ESHOT HİM telefonundan bilgi alabilir sorgulama işleminizi güvenle yapabilirsiniz. Bu hatta tuşlamanız gereken numaralar 0232 320 0 320 olarak hizmet vermektedir. ESHOT kart bakiye sorgulama ve TL yükleme işlemlerinizi güvenle mobil uygulama üzerinden de yapabilirsiniz.

 ESHOT Öğrenci Veya Sağlıkçı Kartı Nasıl Alınır?

 ESHOT öğrenci veya sağlıkçı kartı güncel bir fotoğrafla çıkarılabilmektedir. Bunun yanında kimlik fotokopisiyle başvuru yapılarak alınmaktadır. Konak Etçiler Üstü Ve Konak Katlı otopark, Bornova-Üçyol Fahrettin Altay aktarma merkezleri, Bostanlı İskele kart başvuru merkezidir. www.izmirimkart.com.tr adresinden de online başvuru yapılarak bizzat kartınızı alabilirsiniz. Kart ücreti ilk alacaklar için 10TL olarak belirlenmiştir.

 Kayıp –çalıntı, yıpranma ve yenileme gereksinimleri için ise 40 TL olarak belirlenmiş bulunmaktadır. Öğrenciler kullanım haklarının bulunduğu sürede ESHOT kart olanaklarından yararlanabilir. Sağlıkçılar ise meslek bilgileriyle kullanmaya devam edebilmektedir. Ulaşım kartları Büyük Şehirlerin en güzel hizmetlerinden biridir. Vatandaşlara kolay ve ekonomik ulaşım olanağı vermektedir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!