En iyi motor oyunları listesi - Oynanması gereken en iyi 10 bilgisayar (Pc) ve mobil motor oyunu önerisi

Güncelleme Tarihi:

En iyi motor oyunları listesi - Oynanması gereken en iyi 10 bilgisayar (Pc) ve mobil motor oyunu önerisi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2020 03:05

Motor sürmek birçok kişinin tutkusudur. İki teker üzerinde özgürlüğün ve asi ruhun izlerini sergiliyorlar. Bu tutkuyu motor üzerinde yaşayamayanlar için motor oyunları bulunuyor. Bilgisayar veya mobil cihazlar üzerinde bu oyunları oynayarak tutkunuzu yaşayabilirsiniz. Gerçek motor yarışçıları gibi dünyanın dört bir yanındaki pistlerde rekabetçi duygunuzu yaşayabilirsiniz. Yüzlerce motor seçeneği arasından birini seçerek, yarışlara katılıyorsunuz. Yarış kazandıkça, seviye atladıkça beceri puanlarınız yükseliyor. Bu da size yeni motorlar ve özellikler olarak geri dönüyor. Motor oyunlarında ana tema motor yarışlarıdır. Belirli pistte veya yollarda motor becerinizi gösteriyorsunuz. Yarışları birebir yaptığınız gibi, çoklu yarışlara da katılabiliyorsunuz. Oyun becerinize ve ilginize göre 3D simülasyon oyunlarından basit minimal oyunlara kadar birçok oyun bulunuyor. Bu oyunlar arasından en iyilerini sizler için derledik.

Haberin Devamı

Motor oyunları, motor sürme becerisini ortaya çıkaran oyunlardır. İki teker üzerinde, gerçek pistlerde veya yollarda sürüş deneyimi sağlıyor. Bu oyun sayesinde teorik olarak motor sürüş bilgileri ediniyorsunuz.

 En İyi Motor Oyunları Listesi

 Ride 2

 Bilgisayarınızda oynayabileceğiniz en kapsamlı 3D simülasyon motor oyunlarındandır. Oyunda 170’ten fazla motor seçeneği bulunuyor. Oyun başlangıcında bir motor seçiyorsunuz. Yarış kazanarak veya oyun içi satın almalarla motorunuzu modifiye ediyorsunuz. Oyun içinde 16 mod bulunuyor. Her birinde ayrı yarışarak puanlar topluyorsunuz.

 Real Bike Racing

 Mobil cihazlarda oynayabileceğiniz 3D motor oyunudur. Oyunda 10 farklı motor, 9 yarış pisti ve 3 mod bulunuyor. Yarışlarda para ödülü kazanıyorsunuz. Bu parayla motorunuzu geliştirebiliyorsunuz. İsterseniz yeni motorlar satın alabiliyorsunuz. Motorunuz üzerinde modifiye yapabiliyorsunuz.

Haberin Devamı

 Ultimate Motorcycle

 Mobil cihazlarda oynayabileceğiniz 3D simülatör motor oyunudur. Bu oyunda pistlerde yarışmıyorsunuz. Motorunuzla şehir içinde dolaşarak verilen görevleri yerine getiriyorsunuz. Motorunuzu özelleştirme ve kendi motorunuzu oluşturma konusunda sınırsız imkânınız bulunuyor.

 Traffic Rider

 Bu oyunu mobil cihazınızda oynayabiliyorsunuz. Arcade sonsuz yarış türüdür. Bu oyunda otobanda, caddelerde motor sürüyorsunuz. Ne kadar hızlı sürerseniz o kadar çok puan kazanıyorsunuz. 29 farklı motor seçeneği, göz kamerası, gerçek motor sesleri gibi özellikler bulunuyor.

 Trial Xtreme 4: Extreme Bike Racing Champions

 Mobil cihazlarda oynanan bu oyun gerçek motor sürüş becerisini ortaya çıkarıyor. Bu oyunda yarışmıyor ve caddelerde sürmüyorsunuz. Birbirinden zorlu parkurları en hızlı ve güvenli şekilde geçmeye çalışıyorsunuz. İnce ahşap köprü, duvar, bariyer geçme gibi birbirinden zorlu 160 parkur bulunuyor.

 Sports Bike Simulator 3D

 Bilgisayar üzerinden çevrimiçi olarak oynayabiliyorsunuz. Bu oyunda tekli olarak şehir içinde geziyorsunuz. Oyun içinde 7 adet motor seçeneği bulunuyor. Yön tuşlarınızla motorunuzu sürüyorsunuz. Bu arada gözünüz yakıt deposunda olsun. Yakıtınız bitmeden verilen görevleri tamamlamalı ve çok puan toplamalısınız.

Haberin Devamı

 Madmen Racing

 Bilgisayar üzerinden çevrimiçi oynayabileceğiniz eğlenceli ve çılgın bir oyundur. Birbirinden farklı motor ve çılgın yarışçılara karşı zorlu etaplarda yarışıyorsunuz. Oyun başlangıcında motorunuzu seçiyorsunuz. Yarış kazandıkça veya puan topladıkça yeni etaplar açılıyor.

 Motor Dağ Sürüşü

 Bilgisayarınızda çevrimiçi oynayabileceğiniz bu oyun adından da anlaşılacağı üzerine arazide motor sürüyorsunuz. Bunun için özel arazi motorlarından birini seçiyorsunuz. Oyunda 10 etap bulunuyor. Etapta kazandığınız puanlara göre bir sonraki açılıyor. Oyunda dağlık arazileri, asma köprüleri aşmak zorundasınız

 Extreme Motorbike Jump

 Mobil cihazlarda oynayabileceğiniz 3D simülasyon motor oyunudur. Bu oyunda şehir içinde ve arazide olmak üzere farklı oyun haritaları bulunuyor. Gerçek motor sesi ve 3D görsellerle motor sürüş becerinizi gösteriyorsunuz.

Haberin Devamı

 Moto Bike Racing Stunt Master

 Mobil cihazınızda oynayabileceğiniz 3D simülasyon oyununda akrobasi becerinizi sergiliyorsunuz. Birbirinden zorlu engelleri aşmaya çalışıyorsunuz. Aşmaya çalışırken motor üzerinde akrobasi hareketler yapıyorsunuz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!