Emniyet Müdürlüğü’nden çocuk projesi

Güncelleme Tarihi:

Emniyet Müdürlüğü’nden çocuk projesi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2013 16:43

Elazığ Emniyet Müdürlüğünce yürütülen proje ile 50 çocuk, polisler ve öğretmenleri eşliğinde lunaparkta götürüldü.

Haberin Devamı

“Çocuk ve Gençlerin Mutluluğu İçin El Ele” projesi kapsamında çocuklar lunaparka götürüldü. Çeşitli mahallelerden yaklaşık 50 çocuk, polisler ve öğretmenleri nezaretinde geldikleri lunaparkta, çarpışan araba, korku treni ve dönme dolaba bindi. Bazıları ilk kez lunaparka giden çocukların oldukça eğlendikleri görüldü. Çalışma Elazığ Emniyet Müdürlüğünce yürütüldü.
Projenin sorumlusu Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Ufuk Şahin, ocak ayında başlattıkları proje kapsamında 400 öğrenciye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.
Çocuklarla gruplar halinde lunapark gezisi, emniyet birimlerini ziyaret ve piknik etkinliği yapacaklarını açıklayan Şahin, çocukların gönüllerince eğlenmelerini istediklerini bildirdi.
Amaçlarının devletin sıcak yüzünü çocuklara gösterip onlarla kaynaşmak olduğunu dile getiren Şahin şunları söyledi:
“Çocuklarımızın içinde hayatında ilk defa lunaparka gelenler var. Toplum Destekli Polislik olarak bu çocuklarımızı bir nebze de olsa sevindirebildiysek ne mutlu bize.”
Lunaparka ilk kez geldiğini söyleyen 4’üncü sınıf öğrencisi Yiğit Emir Boztaş, “En çok korku trenine binmek istiyorum. Bizi buraya getirdikleri için polislere teşekkür ediyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!