Depremzede çocuklarımızı burslu okutacağız

Güncelleme Tarihi:

Depremzede çocuklarımızı burslu okutacağız
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2023 12:43

Özel okul dernek ve platformları bir araya gelerek, “Deprem bölgesinden farklı illere göç eden öğrencileri ikinci dönem boyunca özel okullarımızda yemek, kitap ve eğitim dahil olmak üzere tam burslu okutacağımızı bildiriyoruz” açıklaması yaptı.

Haberin Devamı

Türkiye Özel Okullar Derneği (TÖZOK), Tüm Özel Öğretim Kurumları Derneği (TÖDER), Özel Öğretim Derneği (ÖZDER), Özel Eğitim-Öğretim Derneği (ÖZDEBİR), Özel Öğretim Kurumları Birliği Derneği (ÖZKURBİR) ve Ankara Eğitim Platformu tarafından ortak yapılan açıklama şöyle:

“Bölgeden çeşitli illerimize göç eden yavrularımızı ikinci dönem boyunca özel okullarımız da yemek, kitap ve eğitim dahil olmak üzere tam burslu okutacağımızı bildiriyoruz. Bu kapsamda kampanyaya destek olan tüm özel okullarımızın misafir öğrenci kontenjanlarını duyuracağımız www.misafirogrenci.org üzerinden ilan edecekler ve ilgili öğrencilerimizin de bu platform üzerinden müracaat etmeleri sağlanmak suretiyle kayıt işlemleri yürütülecektir.

MAĞDUR ÖĞRENCİLERİ OKULA DAVET EDİYORUZ
Eğitime emek veren ve ülkemizin yarınına yatırım yapan Türkiye’nin eğitimcileri olarak bu süreçte katkımızı en iyi bildiğimiz yoldan yapmayı da misyon olarak görüyoruz. Tüm bu süreçler Milli Eğitim Bakanlığının denetimine açık olacaktır. Deprem mağduru öğrencilerimizi özel okullarımıza davet ediyoruz. Öğrencilerimizi kurumlarımızda misafir etmeyi bu elim hadise karşısında milletçe hissettiğimiz büyük acıyı biraz olsun hafifletecek bir fırsat olarak görüyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!