Bulmacada Tomruk Biçme Makinesi Cevabı Nedir? Harf Sayısına Göre Tomruk Biçme Makinesi Cevapları

Güncelleme Tarihi:

Bulmacada Tomruk Biçme Makinesi Cevabı Nedir Harf Sayısına Göre Tomruk Biçme Makinesi Cevapları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 11:15

Bulmacada çıkan soruların yanıtları internetten araştırılan konulardan biridir. Özellikle kelime öğrenmek ve kelimelerin ne demek olduğunu bilmek isteyen kişiler tarafından bulmaca çözülen oyunlar arasındadır. Bu bakımdan bulmacada çıkan soruların yanıtlarını öğrenebilir ve buna göre daha kolay bir şekilde bulmacayı tamamlama şansına sahip olabilirsiniz. Sizin için Bulmacada Tomruk Biçme Makinesi cevabı nedir? Harf sayısına göre Tomruk Biçme Makinesi cevaplarını sizler için detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Bulmacada Tomruk Biçme Makinesi cevabı Katrak olarak bilinmektedir ve cevap kısmına Katrak yazılması gerekir. 

 Bulmacada Tomruk Biçme Makinesi Cevabı Nedir? 

 Bulmacada sorulan soruların yanıtlarını internetten bulmak ve bu sayede bulmacaya devam ederek bitirmek mümkündür. Bulmaca sık sık çözülen ve ilgi duyulan kelime oyunlarından biri olmasından dolayı soruların cevapları da merak edilmektedir. Bundan dolayı birçok kişi bulmaca sorularını ve soruların yanıtlarını merak ederek araştırır. 

 Bulmacada Tomruk Biçme Makinesi sorusunun yanıtı Katrak yanıtıdır ve yanıt için ayrılmış olan yere 6 harfli bir kelime olan Katrak kelimesinin yazılması gerekir. 

 Harf Sayısına Göre Tomruk Biçme Makinesi Cevapları 

 Bulmaca sorularının tek yanıtı olabildiği gibi birkaç yanıtı da olabilir. Bulmaca sorularının yanıtlarını internetten bulmak kolaydır ve bu nedenle bulmacayı çözmek de mümkündür. Bulmacada sorulan Tomruk Biçme Makinesi sorusunun yanıtı 6 harfli bir kelime olan Katrak kelimesidir ve cevap kısmına yazılarak devam edilmesi doğru olur.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!