Bulmacada Kesimevi Mezbaha Cevabı Nedir? Harf Sayısına Göre Kesimevi Mezbaha Cevapları

Güncelleme Tarihi:

Bulmacada Kesimevi Mezbaha Cevabı Nedir Harf Sayısına Göre Kesimevi Mezbaha Cevapları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 11:11

Bulmaca üzerinden kesimevi mezbaha sözcük grubuna karşılık olarak birden fazla kelime bulunmaktadır. Böylece değişik harf sayıları ile birlikte farklı bulmacalarda kullanma olanağı veriyor. Peki, Bulmacada Kesimevi Mezbaha cevabı nedir? Harf sayısına göre Kesimevi mezbaha cevaplarını sizler için derledik.

Haberin Devamı

Kesimevi mezbaha sözcük grubu farklı bulmacalar üzerinden çok sık öne çıkar. Bunun cevabını öğrenmek isteyen birçok kişi ise internet üzerinden bilgi almaya çalışmaktadır. Türk Dil Kurumu kapsamında eş anlamlı sözcükleri yerleşik olarak Türkçede bulunur. 

 Bulmacada Kesimevi Mezbaha Cevabı Nedir? 

 Değişik harf sayılarına bağlı olarak bulmacada kesimevi mezbaha cevabı farklı sözcükler üzerinden kullanım olanağı vermektedir.

  - Kanara

 - Salhane

 - Kesimhane 

 Özellikle üçüncü kelimenin günlük yaşamda çok daha fazla kullanıldığını söylemek gerekir. Diğer kelimeleri ise eski zamanlarda daha fazla değerlendirilen sözcükler olarak öne çıkar. Tabii bu üç kelime de bulmacada ortak biçimde kullanım imkanı vermektedir. 

 Harf Sayısına Göre Kesimevi Mezbaha Cevapları 

Haberin Devamı

 Harf sayısına bağlı olarak kesimevi mezbaha sözcük grubuna karşı üç değişik kelime bulunmaktadır. Bu doğrultuda 6 harfli ‘kanarya’ kelimesi kullanılabilir. Aynı zamanda 7 harfli olarak ‘Salhane’ sözcüğü öne çıkmaktadır. 

 Son olarak ise 9 harfli ‘kesimhane’ kelimesini yine bulmacalarda değerlendirmek mümkün. Böylece kare ve çengel ile birçok değişik bulmaca üzerinden harf sayısına bağlı olarak değerlendirme şansı vermektedir. Aynı zamanda kesimhane kelimesi günlük yaşamda yaygın olarak kullanılan bir sözcüktür.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!