Bulmacada Çeşme Zıvanası Cevabı Nedir? Harf Sayısına Göre Çeşme Zıvanası Cevapları

Güncelleme Tarihi:

Bulmacada Çeşme Zıvanası Cevabı Nedir Harf Sayısına Göre Çeşme Zıvanası Cevapları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 11:05

Bulmaca ülkemizde sık sık çözülen kelime oyunlarından biridir. Özellikle bulmaca çözen kişiler tarafından bulmaca sorularının yanıtları merak edilen konular arasındadır. Bu bakımdan bulmacada çıkan ve yanıtını bilmediğiniz soruların yanıtlarına internetten bakabilir ve daha hızlı bir şekilde bulmacayı çözebilirsiniz. Bulmacada Çeşme Zıvanası cevabı nedir? Harf sayısına göre Çeşme Zıvanası cevapları hakkında tüm detayları derledik.

Haberin Devamı

Bulmacada Çeşme Zıvanası sorusunun cevabı Masura, Musluk ya da Yalak olarak bilinmektedir. Uygun olan cevabı bulmak ve cevap için ayrılmış olan kısma yazmak gerekir. 

 Bulmacada Çeşme Zıvanası Cevabı Nedir? 

 Bulmacada farklı sorular ile karşılaşmak mümkündür. Tüm soruların yanıtlarını bilmek zor olduğundan bazı soruların yanıtlarını internetten bulmak mümkündür. Bulmacada Çeşme Zıvanası sorusu ile karşılaşan kişiler yanıt için üç seçeneği vardır. Bulmacada Çeşme Zıvanası sorusunun yanıtları Yalak, Musluk ya da Masura olarak bilinmektedir. 

 Harf Sayısına Göre Çeşme Zıvanası Cevapları 

 Harf sayısına ya da çıkmış olan harflere göre birden fazla yanıtı olan bulmaca sorularının doğru yanıtını bulabilirsiniz. Bulmacada sık sık Çeşme Zıvanası sorusu ile karşılaşmak mümkündür. Bulmacada Çeşme Zıvanası sorusu ile karşılaşıldığında cevap 5 harfli ise Yalak, 6 harfli ise de Masura ya da Musluk yazmak gerekir. Doğru cevabı bulmak ve cevap için ayrılmış olan kutucuğa yazmak gerekir. Bulmaca sık sık çözülen bir kelime oyunu olduğundan yanıtları de internetten araştırılmaktadır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!