Bulmacada Ayakkabı Kalıbının Çapı Cevabı Nedir? Harf Sayısına Göre Ayakkabı Kalıbının Çapı Cevapları

Güncelleme Tarihi:

Bulmacada Ayakkabı Kalıbının Çapı Cevabı Nedir Harf Sayısına Göre Ayakkabı Kalıbının Çapı Cevapları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 11:11

Bulmaca ülkemizde sık sık çözülen kelime oyunlarından biridir. Özellikle birçok kişi tarafından yeni kelimeler öğrenmek için bulmaca sevilen ve ilgi duyulan oyunlar arasındadır. Bu bakımdan bulmaca sorularının yanıtlarını öğrenebilir ve bu sayede kolay bir şekilde bulmaca çözebilirsiniz. Sizin için Bulmacada Ayakkabı Kalınının Çapı cevabı nedir? Harf sayısına göre Ayakkabı Kalıbının Çapı cevaplarını sizler için derledik.

Haberin Devamı

Bulmacada Ayakkabı Kalıbının Çapı cevabı 5 harfli bir kelime olan Lorta cevabıdır ve yanıt için ayrılmış olan kısma Lorta yazmak gerekir. 

 Bulmacada Ayakkabı Kalıbının Çapı Cevabı Nedir? 

 Bulmaca birçok kişi tarafından sevilerek çözülen kelime oyunlarından biridir. Özellikle kelime dağarcığını geliştirmek isteyen kişiler bulmaca çözer ve bu sayede daha fazla kelime öğrenir. Bulmacada yüzlerce farklı soru olduğundan bu soruların yanıtlarını bilmek bazı durumlarda mümkün olmaz. Bu nedenle bulmacada çıkan ve yanıtının bilinmediği soruların yanıtları internetten kolay bir şekilde bulunur. Bulmacada ayakkabı kalıbının çapı sorusunun cevabı Lorta cevabıdır ve cevap için ayrılmış olan yere Lorta yazmak gerekir. 

 Harf Sayısına Göre Ayakkabı Kalıbının Çapı Cevapları 

Haberin Devamı

 Harf sayısına göre bulmacada çıkan soruların cevaplarını bulmak ve bu sayede bulmacayı tamamlamak mümkündür. Özellikle kelimelere ilgi duyan ve daha fazla kelime öğrenmek isteyen kişiler bulmaca çözerek yeni kelimeler öğrenmek ister. Bulmacada Ayakkabı Kalıbının Çapı sorusunun cevabı 5 harfli bir kelime olan Lorta kelimesidir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!