BİMCELL bakiye sorgulama nasıl yapılır? BİMCELL'de bakiye nasıl öğrenilir?

Güncelleme Tarihi:

BİMCELL bakiye sorgulama nasıl yapılır BİMCELLde bakiye nasıl öğrenilir
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2022 17:54

Bimcell’de kolaylıkla ücretsiz bir şekilde bakiye sorgulamasını yapabilir ve kalan kullanımlarınızı öğrenebilirsiniz. Bakiye sorgulamasını iki farklı yolla gerçekleştirebilirsiniz. Bimcell hattınızda ne kadar dakika, SMS hakkı, internet ve bakiye kaldığını SMS aracılığı ile ya da 9333’ü arayarak öğrenebilirsiniz. BİMCELL bakiye sorgulama nasıl yapılır sizler için derledik.

Haberin Devamı

İnsanlar bazı zamanlarda kalan bakiyesini sorgulamak ve paketinin ne zaman yenileneceğini öğrenmek istiyor. Bunu gerçekleştirmek için de tercih edebileceğiniz birkaç farklı yöntem bulunuyor.

BİMCELL Bakiye Sorgulama Nasıl Yapılır?

Bimcell ile kalan kullanım haklarını sorgulama ve öğrenme; bakiye sorgulama işlemini ücretsiz bir şekilde arama ya da ücretsiz SMS yöntemini kullanarak gerçekleştirebilirsiniz.

İstediğiniz zaman ücretsiz bir şekilde kısa bir zaman içinde bakiyenizi ve kalan kullanım haklarınızı, şu yöntemleri kullanarak sorgulayabilirsiniz;

Faturasız hattınız aracılığı ile hattınızda ne kadar TL kaldığını kolaylıkla öğrenebilmek için *123#’yi tuşlayarak arama yapabilirsiniz. Gerçekleştirdiğiniz aramanın sonucunda ise telefonunuzun ekranında kalan kullanım haklarınız görüntülenir.

Haberin Devamı

Kullanabileceğiniz bir diğer yöntem de 9333’ü aramaktır. Aramanızın sonucunda ise, kalan kullanım haklarınızı ve hattınızda ne kadar bakiye kaldığını sesli yanıt sistemi ile öğrenebilirsiniz.

BİMCELL'de Bakiye Nasıl Öğrenilir?

Bimcell hattınızda ne kadar SMS, dakika, internet ve bakiye kaldığını SMS aracılığı ile de öğrenebilirsiniz;

Bimcell SMS yolu ile kalan kullanım haklarınızı öğrenebilmek için KALAN yazarak 5555’e SMS göndermeniz gerekir. Mesajınızı gönderdikten sonra kalan dakika, internet ve SMS haklarınız sırası ile görüntülenir.

Bimcell hattınızda ne kadar dakika, SMS ya da internet hakkınızın kaldığını tüm detayları ile öğrenmek için Bimcell resmi internet sitesini tercih edebilirsiniz. Bimcell online işlemler menüsüne girerek sizden talep edilen bilgileri eksiksiz bir şekilde girdikten sonra ne kadar kullanım hakkınızın kaldığını kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Bimcell online işlemler sistemine girebilmek için şu adımları takip etmeniz gerekir;

Öncelikle Bimcell resmi internet sitesine, https://www.bimcell.com.tr/ adresine giriş yapmanız gerekir.

Daha sonra da Bimcell Online işlemler sayfasına giriş yapmanız gerekir,

Giriş kısmında size sorulan şifreyi henüz bilmiyorsanız telefonunuzdan *952#’yi tuşlayarak giriş şifrenizi kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Bu sayede kolaylıkla kalan kullanımlarınızı ve bakiyenizi öğrenebilirsiniz.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!