ATA AÖF bütünleme sınavı için önemli deprem açıklaması!

Güncelleme Tarihi:

ATA AÖF bütünleme sınavı için önemli deprem açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2020 17:23

ATA AÖF 1-2 Şubat tarihlerinde yapılacak bütünleme sınavı için önemli bir açıklama gerçekleştirdi. Elazığ'da yaşanan depremde hayatını kaybedenler dolayısıyla 1-2 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek olan sınavlar için açıklama yapan ATA AÖF, sınava giremeyecek durumda olan öğrencilerin durumunu bildirmesi halinde ayrıca değerlendirmeye tutulacağını duyurdu. İşte, ATA AÖF bütünleme sınavı öncesi önemli detaylar

Haberin Devamı

ATA AÖF bütünleme sınavı öncesinde önemli bir açıklamayı öğrenciler ile paylaştı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"24 Ocak Cuma günü yaşadığımız Elazığ merkezli depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz.

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA-AÖF) Güz Yarıyılı Bütünleme Sınavları önceden planlandığı gibi 81 ilde ve 102 sınav merkezinde 1-2 Şubat 2020 tarihlerinde yapılacaktır.

Ancak; depremde evi ağır hasar gören veya yıkılan öğrencilerimiz ile birinci derece yakını hastanede olan veya vefat eden öğrencilerimizden bütünleme sınavına giremeyecek olanlar, bu durumlarını belgelemeleri hâlinde ayrıca değerlendirmeye tabi tutulacaklardır.

Haberin Devamı

Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!