Anadolu Üniversitesi’nden AÖF yaz okulu için açıklama! AÖF yaz okulu kayıt tarihi ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Anadolu Üniversitesi’nden AÖF yaz okulu için açıklama AÖF yaz okulu kayıt tarihi ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2020 08:04

AÖF yaz okulu kayıt tarihinin ne zaman olacağı araştırılıyor. . Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde eğitim gören öğrenciler dönem sınavlarına girdiler. Sonuçların açıklanmasının ardından gözler yaz okulu tarihlerine çevrildi. Kurum tarafından yapılan açıklamada yaz okulunun pandemi şartlarının elvermesi hâlinde yüz yüze, aksi takdirde çevrimiçi olarak yapılacağı duyuruldu. İşte konu ile ilgili detaylar....

Haberin Devamı

Anadolu Üniversitesi'nin yaz okuluyla ilgili kararı geçtiğimiz günlerde belli oldu. AÖF yaz okulu ile ilgili yapılacak yeni düzenleme Anadolu Üniversitesi'nin resmi adresi üzerinden duyuruldu. Yapılan duyuruya göre eylül ayında yapılacak olan yaz okulu pandemi şartlarının elvermesi hâlinde yüz yüze, aksi takdirde çevrimiçi olarak yapılacak.

Anadolu Üniversitesi'nden yapılan yazılı açıklamada, yaz okuluyla ilgili şu ifadeler kullanıldı;

Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Fuat Erdal, öğrencilerimizden gelen yoğun talep üzerine, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında, Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri’nde “Yaz Okulu” yerine “Üç Ders Sınavı” uygulanması yönünde alınan kararı yeniden değerlendirmek üzere, Üniversite Yönetim Kurulu’nu acil gündem ile toplantıya çağırmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!