Eğitim-Bir-Sen genel kurulu yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Eğitim-Bir-Sen genel kurulu yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2016 10:47

Eğitim-Bir-Sen genel kurulu yapıldı

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - EĞİTİMCİLER Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Burdur Şubesi'nin olağanüstü genel kurulunda mevcut Başkan Murat Bulut yeniden seçildi.

Eğitim- Bir- Sen Burdur Şubesi'nin olağanüstü genel kurul toplantısı Burdur Öğretmenevi Konferans Salonu'nda yapıldı. Kongreye, Memur- Sen Konfederasyonu ve Eğitim- Bir- Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, Ak Parti İl Başkanı Süleyman Faki, Memur- Sen Konfederasyonu'na bağlı sendikaların şube başkanlarıyla sendika üyeleri katıldı.

Divan başkanlığını Eğitim- Bir- Sen Genel Başkan Yardımcısı Latif Selvi'nin yaptığı kongrede konuşan Şube Başkanı Murat Bulut, kan tazeleme ve yeni yol haritası oluşturma amacıyla olağanüstü genel kurula gittiklerini söyledi. Bulut, Burdur'da üye sayısının 1.5 yılda 1040'tan 1740'a yükseldiğini belirtti.

Memur- Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Yalçın, Türkiye'de sendikal alanda destan yazdıklarını kaydetti. Yalçın, "Sadece üyelerimize kazandırmadık, ülkeye kazandırdık ve kadim medeniyete hizmet etmenin onuru ve gururunu yaşadık. Bundan sonraki yolculuğumuz da bu evsafta devam edecek çünkü varlık nedenimizi bu ülkeye borçlu olmaktan alıyoruz. Biz kendimizi bu ülkeye ve millete borçlu görüyoruz. Eğitim- Bir- Sen, Memur- Sen bu ülkede temel özgürlüklerin temini, yol açma ve yol alma noktasında şimdiye kadar vücudunu ortaya koymuş ve bu ülkede yol açan, yol alan bir teşkilat olarak bu ülkenin dönüşümüne en anlamlı katkıyı sunmuştur" diye konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde oy kullanan 91 delegeden 90'ının oyunu alan Murat Bulut yeniden seçildi. Yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu; Selçuk Ak, Mustafa Arik, Özer Unat, Kadir Bayındır, Kemal Şakır, Hüseyin Ünal.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!