EGİAD Melekleri girişimcilik sezonunu başlattı

Güncelleme Tarihi:

EGİAD Melekleri girişimcilik sezonunu başlattı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2016 11:31

EGİAD Melekleri girişimcilik sezonunu başlattı

Haberin Devamı

Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD) Melekleri, 3. Yatırımcı ve Girişimci Buluşması'nı dernek merkezinde gerçekleştirdi. İzmir ve Ege Bölgesi başta olmak üzere Türkiye'deki girişimcileri yatırımcılarla buluşturma yolunda hızla ilerleyen EGİAD Melekleri, girişimcilik ekosistemine yarattığı katkı ile adından söz ettirmeye başladı.

EGİAD Melekleri, KolayİK.com ve İyisahne.com girişimlerine yatırım desteği vermesinin ardından 3. Melek Yatırımcı - Girişimci Buluşmasını önceki gün EGİAD Dernek Merkezi'nde gerçekleştirdi. 5 girişimcinin ve 30'a yakın melek yatırımcının katıldığı buluşmada, girişimciler iş fikirlerini aktarma fırsatı buldu. Açılış konuşmasını yapan EGİAD Melekleri İcra Kurulu Başkanı Aydın Buğra İlter, gerçekleştirdikleri faaliyetlerle ilgili bilgi verdi. İzmir'in ilk Melek Yatırımcılık Akademisi'ne ev sahipliği yaptıklarını dile getiren İlter, bugüne kadar İstanbul'da yaşayan İzmirli gençlerin iki projesine yaklaşık 400 bin lira kaynak sağlayarak hayata geçirilmesine şans tanıdıklarını dile getirerek sadece internet tabanlı işlere değil üretime yönelik projelere eğildiklerini de sözlerine ekledi. Girişimcilik eko sistemine katkı yaratmaya çalıştıklarını uzun vadede kazananın Türkiye olacağını vurgulayan EGİAD Melekleri İcra Kurulu Başkanı Aydın Buğra İlter, şunları söyledi:

"Bize yaklaşık 10 ayda 70'in üzerinde girişimci başvurdu. Türkiye için az bir rakam değil ama neden daha fazlası olmasın. İyi bir fikri olan herkesi bekliyoruz. Ayrıca önümüzdeki dönemde, Melek Yatırımcı Geliştirme Seminerleri de düzenleyerek bölgemizde ilkleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz."

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!