Ege'nin en beğenilen Belediye Başkanı Cengiz Ergün oldu

Güncelleme Tarihi:

Egenin en beğenilen Belediye Başkanı Cengiz Ergün oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2018 16:43

Ege'nin en beğenilen Belediye Başkanı Cengiz Ergün oldu

Haberin Devamı

BELEDİYE Başkanları Birliği tarafından düzenlenen 'En Beğenilen Belediye Başkanları Yarışması'nda, Ege Bölgesi'nin en beğenilen belediye başkanı Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin MHP'li Başkanı Cengiz Ergün oldu.

Belediye Başkanları Birliği tarafından 'En Beğenilen Belediye Başkanı Yarışması' yapıldı. Yedi coğrafi bölgede en başarılı büyükşehir belediye başkanlarının belirlendiği yarışmada; Ege Bölgesi'nde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün seçilirken, İç Anadolu Bölgesi'nde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Akdeniz Bölgesi'nde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Marmara Bölgesi'nde Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Güneydoğu Bölgesi'nde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Doğu Anadolu Bölgesi'nde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır oldu. Belediye başkanlarının ödüllerini 3 Mart'ta Ankara'da düzenlenen törenle alacakları belirtildi.

"LAYIK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Belediye Başkanları Birliği'ne ve oylamada kendisini tercih eden edenlere teşekkür eden Başkan Ergün, "Şehrimize en güzel hizmetleri verebilmek için 2009 yılından bu yana mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Sevdamız olan Manisa'mızı bir adım daha ileriye götürmenin çabası içindeyiz. Tarafsız anket ve kamuoyu yoklamalarında şahsıma karşı gösterilen teveccüh, doğru yolda olduğumuzun göstergesi. Bizleri bu güzelliklere layık gören tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Biz bu teveccühe layık olmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Nermin UÇTU / MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!