Zirve sonrası özel gece

Güncelleme Tarihi:

Zirve sonrası özel gece
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2010 00:00

İzmir Ticaret Odası (İTO), İzmir Ekonomi Üniversitesi ve İzmir Reklamcılar Derneği işbirliğiyle 8-10 Nisan tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirilen 1. Ulusal Reklam ve Pazarlama İletişimi Kongresi katılımcıları Konak Pier Alışveriş Merkezi’nin nezih mekanlarından Adabeyi’nde bir araya geldi.

Haberin Devamı

Hürriyet Ege Temsilcisi Deniz Sipahi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen yemeğe kongreye ABD’den katılan Pazarlama İletişimi Uzmanı Prof. Dr. Osman Ataç, İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi Misafir Öğretim Görevlisi ve Mahi Mahi Markalaştırma Hizmetleri Ltd. Şti. Kurucu Ortağı Haluk Mesci, Hürriyet Reklam Grubu’ndan Kurumsal İletişimi Koordinatörü Gürül Öğüt, Bölgeler Satış Koordinatörü Nilgün Çetin, Bölgeler Reklam Grup Müdürü Gülümser Bubik ve Bölge Reklam Müdürleri Ayşegül Öncan-Fedai Ünal, İzmir Reklamcılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Türkay, Ankara Reklamcılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Atilla, Bursa Reklamcılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ferahi Güzelsözlü, Konya Reklamcılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Altunbaş ile İzmir Reklamcılar Derneği üyeleri katıldı.
İlerleyen saatlere kadar süren yemeğin konukları Adebeyi’nin birbirinden güzel lezzetlerinin yanı sıra başarılı servisi ile güzel bir zaman dilimi geçirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!