Yüz karası

Güncelleme Tarihi:

Yüz karası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2009 00:00

ESHOT’un, İnciraltı Bahçelerarası’nda otobüs seferlerini 2 yıl önce kaldırmasına karşın unuttuğu eski durağını kaldırmasına, İnciraltı Mahalle Muhtarı Feridun Önkol tepki gösterdi. Önkol, bu durağı okullarına gitmek için servis aracı bekleyen öğrencilerin kullandığını söyledi.

Öğrenciler mağdur oldu
İnciraltı Muhtarı Önkol, Bahçelerarası’nda geçmişte ESHOT otobüs hattı bulunması nedeniyle, yol üzerinde kendi arazisine de taşan bir durak yapılmasını sağladığını söyledi. Otobüs hattının seferden çekilmesinden sonra da durağın burada kaldığını belirten Önkol, burada oturan öğrencilerin servislerini bu durakta beklediklerini belirtti. Önkol, aynı yol üzerinde vatandaşlar tarafından öğrencilerin beklemesi için naylondan, derme çatma bir başka durak yeri daha yapıldığını belirterek, “Bu naylon durakla ilgili şikayete bakmaya gelen ESHOT ekipleri, kendi duraklarını görünce sökmüşler. Biz buna anlam veremedik. Öğrencilerimiz mağdur oldu” dedi.
ESHOT açıklama yaptı
Naylon durağın kaldırılmadığını belirten Önkol, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya’nın kendisine sökülen durak yerine yenisini yapmaya söz verdiğini söyledi. ESHOT yetkilileri ise seferlerin olduğu dönemde Bahçelerarası’na yerleştirilen kendi atölyelerinde üretilmiş eski tip bir durağın yerinde unutulduğunu söyledi. Bunu farkeden ekiplerin paslanan durağı herhangi bir tehlikeli durum yaratmaması için kaldırdığını belirten ESHOT yetkilileri, naylon durağın ise kendi sorumluluklarında olmadığını belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!