Çöp kamyonuyla yürüyüşe davet

Güncelleme Tarihi:

Çöp kamyonuyla yürüyüşe davet
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2016 16:14

DENİZLİ’nin Merkezefendi Belediye Başkanı AK Partili Muhammet Subaşıoğlu, direksiyon başına geçtiği çöp kamyonuyla kenti turlayıp vatandaşları belediyenin düzenlediği "obezite karşıtı" yürüyüşe çağırdı.

Haberin Devamı

Çöp kamyonuyla yürüyüşe davet

Merkezefendi Belediyesi, ’Merkezefendi Yürüyor’ etkinliğininin bu yıl ikincisini yapacak. Yenişehir yürüyüş yolunda, 24 Nisan’da, saat 11.30’da başlayacak etkinlik öncesi, başta çöp kamyonları olmak üzere belediye araçlarına asılan afişlerle yürüyüşün tanıtımı yapılıyor. AK Partili Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da, belediyeye ait çöp kamyonunun direksiyonuna geçti. Ara sokaklarda gezinen Başkan Subaşıoğlu, 7’den 70’e tüm Denizlilileri yürüyüşe davet etti. Dikkatleri üzerine çeken Başkan Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediyesi’nin çevreciliğe verdiği önemi vurguladı.

Sporun önemine değinen Başkan Subaşıoğlu, "Geçtiğimiz yıl obeziteyle mücadele projesi kapsamında yürüyüş yapmıştık. Bu yılda obeziteyle mücadele kapsamında yürüyüşe devam edeceğiz. Merkezefendi’de spor, televizyon ekranlarında izlenen bir şey olmaktan çıkacak mutlaka vatandaşımızın bizzat yaptığı bir uğraş haline gelecek. Bizim için bu yürüyüş çok önemli bir kültür meselesidir. 30’ a yakın çöp kamyonuna asılan afişlerle de vatandaşları yürüyüşe davet ediyoruz" dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!