YÜRÜ BE TARZAN

Güncelleme Tarihi:

YÜRÜ BE TARZAN
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2012 09:52

Güçlü rakibinin işini Bülent-Kahe ikilisiyle bitiren siyah-beyazlı ekip, son 5 maçta 13. puanı hanesine yazdırdı.

Haberin Devamı

Manisaspor, zirve yarışındaki en önemli rakiplerinden Çaykur Rizespor’u her iki yarıda bulduğu gollerle yenerek maç fazlasıyla ikinci sıraya yükseldi: 2-0. Evindeki yenilmezliğini sürdüren Tarzan puanını 24’e çıkarırken, 22 puanda kalan Çaykur Rizespor’u ve bugün Denizlispor’u ağırlayacak olan aynı puandaki Karşıyaka’yı solladı geçti.

Baştan sona üstün olan Manisaspor, 19. dakikada gole çok yaklaştı. Benjamin’in ceza sahası dışından sert şutunu Loriya güçlükle çeldi. Topu önünde bulan Iwanski vurmak üzereyken Cumali’nin müdehalesiyle yerde kaldı. Hakem Suat Arslanboğa “Devam” dedi. 32’de Murat Gürbüzerol’un pasını ceza sahası içinde kontrol eden Kahe dönerek vurdu, Loriya çeldi, fırsatçı Bülent orada bitiverdi: 1-0.

56’da Cenk Ahmet’in sağdan firikiğinde iyi yükselen Fahri kafayı vurdu, Volkan uçarak kontrol etti. 65’te Cem Sultan’ın ceza yayı üzerinden sert vuruşu üst direği sıyırdı. 69’da Çağrı sağdan kesti, Cenk Ahmet vurdu, iyi yer tutan Volkan gole izin vermedi. 75’te Iwanski’nin solda ceza yayına gönderdiği topa ayağının içiyle nefis vuran Kahe galibiyeti sigortaladı: 2-0.

Haberin Devamı

MANİSASPOR 2 - 0 Ç.RİZESPOR
STAT: 19 Mayıs
HAKEMLER: Suat Arslanboğa (7), Serkan Ok (7), Cemal Bingül (7)
GOLLER: Dk. 32 Bülent, 75 Kahe (Manisaspor)
SARI KARTLAR: Bekir (Manisa) Sezer, Hakan, Cumali, Kenan (Çaykur Rize)
MANİSASPOR: Volkan (7) - Benjamin (7), Hikmet (6), İsmail (6), Hüsnü (6) (Dk. 56 Cem Sultan 5) - Iwanski (7) (Dk. 76 Gökay 5), Eray (6), Bekir (7), Bülent (8) - Murat Gürbüzerol (6) (Dk. 85 Hasan Ali), Kahe (8)
ÇAYKUR RİZESPOR: Loriya (5) - Fahri (5), Sezer (5) (Dk. 46 Hakan 4), Murat Sözgelmez (5), Orhan (5), Kenan (5), Cumali (6), Serhat (6), Cenk Ahmet (4), Erhan (5) (Dk. 67 Çağrı 4), Jallow (4) (Dk. 36 Mehmet Al 4)

Erginer: Destek artmalı
Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer, şampiyonluğa koşan takımının daha fazla desteği hakettiğini söyledi. Erginer, “Böylesine iyi oynayan ve iyi sonuçlar alan bir takım, taraftarından da camiasından da daha büyük destek görmeli. Geçmişte bizi destekleyen tüm kuruluşları da bir kez daha göreve çağırıyorum. Bu yolda bize omuz vermelerini istiyorum. Oyuncularımı kutluyorum” dedi.

Haberin Devamı

Taraftar uyanıyor
Manisaspor zirve mücadelesindeki rakiplerinden Çaykur Rizespor’u ağırladığı maçta ilk kez bu kadar fazla tribün desteği buldu. Bu sezon çoğunlukla boş tribünlere oynayan siyah-beyazlıları, dünkü maçta yaklaşık 7 bin kadar siyah-beyazlı taraftar destekledi.
Tarzan’da iyileşmesine karşın antrenman eksikliği bulunan kaptan Hüseyin tribünde otururken, Teknik Direktör Reha Erginer bu futbolcunun yerine İsmail Dinler’i stopere monte etti. Genç teknik adam savunmanın solunda ise Hüsnü’yü oynattı.

Paraşütlü nostalji
Manisa Havacılık Topluluğu’ndan iki yamaç paraşütçüsünün, 19 Mayıs Stadı’nın üzerinde geçiş yapması, akıllara 30 Ocak 2005’te Manisaspor’un Bursaspor’u 1-0 yendiği maçı getrdi. Bir paraşütçü, müsabaka sırasında sahanın ortasına inerek futbol tarihine geçmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!