Yüksel gençleri ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Yüksel gençleri ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 13:48

CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel Bornova Belediyesi tarafından hayata geçirilen projelerden Gençlik Merkezi ve +1 Down Kafeyi ziyaret etti.

Haberin Devamı

Yüksel gençleri ziyaret etti

CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ve CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar ile birlikte Bornova’da Üniversite gençlerine ücretsiz hizmetler sunan Gençlik Merkezi’ne gitti. Gençlik Merkezinde öğrencilerle sohbet eden Yüksel, gençlerle masa tenisi de oynadı.

Alaattin Yüksel "Hepimiz görüyoruz, gençler burada sıcak bir ortamda, ders çalışıp, yemeklerini yiyebiliyor, arkadaşlarıyla güzel bir ortamda çay-kahve sohbetlerini gerçekleştirebiliyor veya masa tenisi oynayarak stres atabiliyorlar. Üniversite kenti olan Bornova’da yaşayan gençlerimiz bu anlamda oldukça şanslı. İşte sosyal belediyecilik böyle yapılır" dedi.

+1 ZİYARET

Haberin Devamı

Gençlik Merkezinin ardından, Down Sendromlu gençlerin çalıştığı +1 Down Kafenin çalışanlarıyla bir araya gelen Yüksel, "Türkiye’de ender örneklerini gördüğümüz projelerden biri, Bornova belediyemizin öncülüğünde hayata geçirilmiş. Bu kafenin çalışanlarının güler yüzünü ve sıcak sohbetini başka hiç bir yerde görmedim. Down Sendromlu gençlerimizin bizlerden eksiği değil, fazlası olduğunu artık herkes biliyor ama, bunu iş hayatında görmek ayrı bir mutluluk oldu. Fırsat ve imkan verildiğinde, bu gençlerimizin iş hayatında da nasıl başarılı olacaklarını burada görüyoruz. Dilerim ki bu tür mekanlar daha da çoğalır" dedi.

Yüksel, gençlere yönelik projeleri hayata geçirdiği için Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı kutladı. Başkan Olgun Atila da "Toplumun her kesimi için çok önemli sosyal hizmetleri hayata geçirdik. Ama bizim için öğrencilerin ve gençlerin ayrı bir önemi var" dedi.




BAKMADAN GEÇME!