Yıldırım’dan seçim çalışmalarına devam

Güncelleme Tarihi:

Yıldırım’dan seçim çalışmalarına devam
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2015 13:13

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmalarını hemşeri dernekleri ve ev ziyaretleri ile sürdürdü.

Haberin Devamı

İlk olarak Gültepe Toros Meydanı’nda düzenlenen kahvaltıda Erzincanlılarla buluşan Yıldırım hemşerilerine birlik ve beraberlik mesajları verdi. "Türkiye’ye savaş ilan edemeyecekleri için içerden güç kaybettirecek yeni yöntemler arıyorlar. Mezhep kavgaları, paralel yapılanmalar, terör saldırıları Türkiye’nin kardeşliğini bozmaya yöneliktir" diyen Yıldırım, "Birlik ve beraberliği bozmaya çalışanlar ne şekilde gelirse gelsin fark etmez, burada mesele memleket meselesidir. Mesele Türk milletinin kardeşliği ise gerisi teferruattır. Türkiye ne kadar güçlü olursa geleceğimiz o kadar güvende olur" diye konuştu. Erzincan Tercanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği toplantı mini mitinge dönüşürken, derneğin açılışını da Binali Yıldırım yaptı.

Cennettepe’de düzenlenen ev toplantısına katılan Yıldırım, "Kalkınmanın ilk adımı istikrar ve güvenin olduğu güçlü bir iktidardır. 7 Haziran’da bize oy vermeyenler üzülmesin. O bir yol kazasıydı. Biz bu ülkeyi ayrıştırmak isteyenlere karşı inadına birlik inadına kardeşlik istiyoruz. Tüm farklılıklarımıza rağmen ortak acılar karşısında gözyaşlarımızın rengi hep aynı" diye konuştu.

Erzincan Tercanlılar Derneğinin yanı sıra Erzurumlular Derneği, Sivas Güney Kayalılar Derneği, Bayburtlular Derneği, Güneydoğulu kanaat önderleri ile ayrı ayrı toplanan Yıldırım vatandaşların daveti üzerine ev toplantıları ile de kapı kapı dolaştı. Karabağlar Zincirlikuyu esnafını ziyaret eden Binali Yıldırım, dükkƒnlara tek tek girdi. Vatandaşlarla yakından ilgilenen Yıldırım sorunları dinledi. Çocuklar ve vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektiren Binali Yıldırım, gençlerle motosiklete binerek caddede tur attı.

İzmirlilerden AK Parti’ye destek vermelirini isteyen Binali Yıldırım, "Daha önceki seçimlerde İzmir’de 1 milyona yakın oy aldık. 7 Haziran’da verilen mesajı da kendimizce değerlendirdik. Gereğini yerine getirmek için halkımızdan güçlü bir AK Parti iktidarına tekrar şans vermelerini istiyoruz" dedi.

BAKMADAN GEÇME!