Yeni yıl coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Yeni yıl coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2012 00:00

2012 tüm yurtta olduğu gibi İzmir ve Ege’de de coşkuyla karşılandı. Yeni yıla meydanlarda girenler, yağmura ve soğuğa aldırış etmeden eğlendi, saatler 24.00’ü gösterdiğinde atılan havai fişekler coşkuyu doruğa taşıdı.

Haberin Devamı

Vur patlasın çal oynasın

İZMİR’de bu yılbaşında da yeni yılı karşılamak için dışarıyı tercih edenler eğlence mekanlarıne ve 5 yıldızlı otellere akın etti. Kaya İzmir Thermal Kongre Merkezi’nde şarkıcı Altay’la 2012’ye merhaba diyenler eğlenceyi dorukta yaşadı. 

/images/100/0x0/55ea2cdef018fbb8f86fb2de

Venüs Roof’ta sahne alan Berkay da İzmirlilere unutmaz gece yaşattı. Crowne Plaza’da, Ceren Niron, İzmir Show Band, Mix of the Dance Grubu
ve Gülay Eralp coşkuya coşku kattı. Meyhane Endülüs, yeni yılı fasıl eşliğinde karşılamak isteyenlerin bu sene de değişmez mekanı oldu. Okan Uslu yönetimindeki Endülüs Fasıl Grubu, Sevil ve Dansöz Figen geceyi renklendirdi. Cumba Restoran’ı tercih edenler de DJ Erman’ın birbirinden güzel müzikleri eşliğinde eğlendi.

Adres değişmedi

Haberin Devamı

İZMİR, yeni yılı Cumhuriyet Meydanı’nda karşıladı. Büyükşehir Belediyesi’nin gelenekselleşen Cumhuriyet Meydanı yeni yıl kutlamaları yağışlı havaya rağmen İzmirlileri meydanda buluşturdu. Başkan Aziz Kocaoğlu ve bürokratları da gelerek bu yeni başlangıcı vatandaşlarla paylaştı. 
“Grup Seksendört” ile İzmirli “Başıbozuk”un sahne aldığı kutlamalarda meydanı dolduran İzmirliler, coşkulu müzik ziyafeti ile yeni yıla dans ederek girdi. Saat 24.00’e doğru Grup Seksendört üyeleriyle birlikte 10’dan geriye sayan ve muhteşem havai fişek gösterileri arasında 2012’yi hemşehrileriyle birlikte karşılayan Başkan Kocaoğlu, tüm İzmirlilerin yeni yılını kutladı.
Kocaoğlu, “Yeni yılın ilk dakikalarında İzmir’den tüm Türkiye’ye ve dünya insanlığına barış, özgürlük, sevgi, adalet, mesajları gönderiyoruz. 2012’de terörün olmamasını, insanların ölmemesini, adaletin tecelli etmesini, dünya barışının tesis edilmesini, insanların birbirini sevmesini ve mutlu olmasını diliyorum” dedi.

Bodrum Sertab’la coştu

/images/100/0x0/55ea2cdef018fbb8f86fb2e0

Haberin Devamı


MUĞLA Bodrum’da yaşayanlar yeni yıla Sertab Erener’in verdiği muhteşem konserle girdi. İskele Meydanı’ndaki etkinliğe yaklaşık 10 bin kişi katıldı. Saatler 24.00’ü gösterdiğinde ‘Rengarenk’ şarkısını hayranlarıyla birlikte söyleyen Erener’e, Belediye Başkanı DP’li Mehmet Kocadon, çiçek vererek teşekkür etti. Bodrum’da yeni yıl kutlamalarında dünyaca ünlü Barlar Sokağı’ndaki eğlence mekanları tıklım tıklım doldu. Yağmurun etkisini azaltması nedeniyle coşku sokağa taştı, renkli görüntüler oluştu.

Zeynep Casalini yeniden sahnede

MUĞLA Bodrum’da geçen yıl restoran işletmecisi Tahsin Berk’le evlenen ve temmuz ayında bir kız bebek dünyaya getiren sanatçı Zeynep Casalini, uzun bir aradan sonra ilk kez sahneye çıkmanın heyecanını yaşadı. Milta Marina Yacht Clup’da sahne alan Casalini, şarkılarıyla izleyenlere unutulmaz gece yaşattı.

Haberin Devamı

Çeşme doldu taştı

/images/100/0x0/55ea2cdff018fbb8f86fb2e2

TURİZMİN gözbebeği Çeşme ve Alaçatı, bu yıl da yılbaşında en çok tercih edilen yerlerden oldu. Çeşme Belediyesi’nce düzenlenen kutlamalarda Cumhuriyet Meydanı’nda DJ eşliğindeki sokak partisinde havai fişek gösterisi de yapıldı, bidonlarda ateş yakılarak suni kar yağdırıldı. Alaçatı Meydanı’ndaki sokak partisinde ise Luxus ve DJ Tarık performans gösterdi. Kutlamalar geç saatlere kadar devam etti.

Yeni yıla yüzerek girdi

ÇANAKKALE’de, milli yüzücü Cenk Devrim Ulusoy, 2012’nin ilk dakikalarını denizde kulaç atarak geçirdi. Dünya rekortmeni Ulusoy, geçen ekimde Antalya Kaş’taki Hidayet Koyu açıklarında, Dünya Sualtı Konfederasyonu gözlemcileri nezaretinde serbest dalış yaparak 87 metre derinliğe 1 dakika 15 saniyede ulaşmış, iniş- çıkış süresi toplam 2 dakika 28 saniye olarak kaydedilmişti. Ulusoy, yeni yılda yeni rekorlar kıracağının müjdesini de vermiş oldu.

Haberin Devamı

Yağmur dinlemediler

/images/100/0x0/55ea2cdff018fbb8f86fb2e4

MARMARİS’te olumsuz hava şartlarına rağmen yeni yıl coşkulu kutlandı. Sağanak yağmura rağmen şemsiyelerini alan vatandaşlar, aileleriyle birlikte 2012’yi sokakta karşıladı. Polis Evi’nde düzenlenen organizasyonda, Noel Baba kıyafetli görevliler, konuklara kapıda çikolatalı yumurta dağıttı. Netsel Marina Çarşı’da süslenen Noel Ağacı çevresinde toplanan vatandaşlar, DJ’in çaldığı hareketli şarkılarla eğlendi. Barlar Sokağı’nda da eğlence doruğa ulaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!