Yeni bir hayata uçtular

Güncelleme Tarihi:

Yeni bir hayata uçtular
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2015 01:32

İZMİR Amerikan Koleji’nde Yetişenler Derneği, 20 yıldan beri sürdürdüğü geleneği bozmayarak Çeşme Altınyunus’ta düzenlediği yıl sonu balosu ile 151 son sınıf öğrencisini yuvadan uçurdu.

Haberin Devamı

Rüya gibi gecede hem mezun olan öğrenciler ve veliler birbirinden şık olmanın yanı sıra yeni bir hayata başlamanın heyacanını yaşadı. Baloya, İzmir Amerikan Kolejinde Yetişenler Derneği’nin başkanı Sevin Oran, Okul Müdürleri Didem Erpulat ve Todd Cuddington, Sağlık ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Aydede, Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, işadamı Haluk Özyavuz, Hüseyin Kocakıran, CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter ile çok sayıda veli katıldı

Yeni bir hayata uçtular

Gecenin organizasyonunu üstlenen İzmir Amerikan Kolejinde Yetişenler Derneği’nin başkanı Sevin Oran, Özel İzmir Amerikan Koleji’nin öğrencisiyle, velisiyle, öğretmeniyle ve mezunuyla büyük bir camia olduğunu ifade etti. Oran, mezunlara seslenerek, Atatürk’ün açtığı ilim-irfan yolunda, okulun sloganı olan "öğrenmek için katıl, hizmet için ayrıl" felsefesinin attıkları her adımda kendilerine yol göstermesini dilediğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!