Yazık! Logo satışta

Güncelleme Tarihi:

Yazık Logo satışta
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2009 00:00

Yeşil-kırmızılı camia Süper Lig şarkıları söylerken, Kadıköy 5. İcra Müdürlüğü'nden gelen şok haberle sarsıldı. Eski basketbolcu Alpay Öztaş'ın alacaklarını tahsil etmek için başlattığı davada son aşamaya gelinirken, Başkan Ersezgin satışı durdurmaya çalışıyor.

İZMİR'in 1912'de kurulan köklü çınarı Karşıyaka Süper Lig'e dönme yolunda emin adımlarla ilerlerken, eski basketbolcu Alpay Öztaş'a olan borç yüzünden kulübün logosunun bugün satışa çıkarılacağının açıklanması camiada şok duş etkisi yarattı. Kadıköy 5. İcra Müdürlüğü, KSK logosunun satışı için bugün 12.00'de açık arttırma düzenleneceğini gazeteye ilan vererek duyurdu. KSK formasını 1999-2001 yılları arasında giyen, 2001'den kalan 50 bin dolarlık alacağı yüzünden kulübü mahkemeye verip Ekim 2005'te davayı kazanan Alpay, faizlerle birlikte 200 bin lirayı bulan alacağı nedeniyle logoya haciz koydurmuştu. Açık arttırma 100 bin lirayla başlayacak.

ALPAY: AVUKATIM İLGİLENİYOR

Gazetede çıkan ilana göre, logoya bugün talip çıkmaması veya önerilen rakamın, muhammen bedelin yüzde 60'ının altında kalması halinde 11 Mart'ta açık arttırma tekrarlanacak. Alıcı çıkması halinde ödenecek bedel Alpay'ın alacağı rakamdan düşülecek. Halen 2.Lig ekibi Düzce Gençlik'te oynayan Alpay, ’’Sadece hakkımı arıyorum. KSK borcunu ödemedi ve mahkemelik olduk. Davayı kazandım, ama paramı yine alamadım. İki yıl önce indirim yaptım, anlaşma noktasına geldik. Ne var ki son anda yine paramı vermediler. Artık bu konuyla avukatım Meral Yoğurtçuoğlu ilgileniyor’’ dedi.

ERSEZGİN: İZİN VERMEYİZ

Konuyu yeni öğrenen Karşıyaka Başkanı Akif Ersezgin, satış işlemini durdurmak için hemen harekete geçtiklerini belirterek şunları söyledi: ’’Olay ne yazık ki doğru. Ancak konuyla ilgili tebligat Kulüp Avukatı Mehmet Yaya'ya yapılmış. Oysa kulübe tebligat gönderilmesi gerekiyordu. Bu nedenle satış işlemini durdurup Alpay Öztaş'la yeniden anlaşmanın yollarını arayacağız. Haklı olmamıza rağmen, kayıp bir belge yüzünden haksız duruma düştüğümüz bu olay kangrene dönüştü. Ama kimse merak etmesin, sorunu mutlaka çözeceğiz. KSK'nin logosunun satılmasına izin vermeyiz.’’

KSK’ye Boşnak guard

SELÇUK Üniversitesi'yle yarın deplasmanda karşılaşacak Pınar KSK, Boşnak guard Mirza Ahmetbasic'le anlaştı. Mehmet Peköz, ’’Bir süre denediğimiz 22 yaşındaki Ahmetbasic için teknik kadromuz olumlu rapor verdi. Çok uygun bir maliyetle sezon sonuna kadar bizde oynayacak. Başarılı olması halinde sözleşmesini uzatma hakkımız da bulunuyor’’ dedi. 1.93 boyundaki Ahmetbasic, geçen sezon ABD'nin JUCO takımlarından Lon Morris'te forma giydiği açıklandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!