Yaykıran çark etti

Güncelleme Tarihi:

Yaykıran çark etti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2013 01:05

DOĞAN Haber Ajansı’na (DHA) yaptığı açıklamada, “Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, 2 milyon TL kaynak yaratma sözünü yerine getirmezse, yönetim olarak istifa edip kongre kararı alacağız” diyen Bucaspor Basın Sözcüsü Timur Yaykıran çark etti.

Haberin Devamı

Kendisini arayan Başkan Tatı’ya, “Ben öyle söylemedim. Basının uydurması” diyen Yaykıran’ın bir gün önce verdiği demeçlerin sarı-lacivertli yönetimde krize neden olduğu öğrenildi.

“BİZİ sevmiyorlarsa kulübün önünü açmaya hazırız” sözleriyle dikkat çeken Yaykıran’ın dümen kırmasının perde arkasında Bucaspor yönetimde belediye kanadından isimlerin bulunması da rol oynadı. Belediyenin yalanlama haberi sonrası görüştüğümüz Yaykıran, bu yönde bir beyanat vermediğini söylese de, “Buca Belediyesi kulübümüzün sıkıntılarının farkındadır” bildirisi altına imza atarak şaşkınlık yarattı.

Son gün Fırtına

TRANSFERDE uzun süre sessiz kalan Bucaspor son gün hamleleriyle kadroyu güçlendirdi. Mehmet Batdal, Erkan, Yasin gibi yıldızlarını kaybeden sarı-lacivertliler son gün Kanadalı Ricketts, Fenerbahçeli Recep Niyaz ve Hakan Çinemre’nin transferleriyle ohh çekti. Toplamda 10 takviye yapan Fırtına, Akhisarlı golcü Kerem’i ise Karşıyaka’ya kaptırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!