Üzücü ayrıntı

Güncelleme Tarihi:

Üzücü ayrıntı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2013 00:00

SÖKE’de dört kişilik Arslan Ailesi’ne mezar olan hafif ticari aracın, sol ön lastiğinin patlaması sonucu Büyük Menderes’e uçtuğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

 Nehirden çıkarılan otomobilde inceleme yapan ve her ihtimali değerlendiren jandarma ekipleri, görüntülerde olmamasına rağmen, otomobilin başka bir araçla çarpışıp çarpışmadığını da kontrol etti. İkinci bir araca ait boya tespit edilemedi. Öte yandan, otomobilin sol ön lastiğinin patlak olduğu, kazanın bu nedenle meydana gelmiş olabileceği ifade edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü de kaydedildi.
Bu arada, Söke’den 27 Ocak Pazar günü Didim’e giden, dönüşte Tuzburgazı ile Balat köyleri arasındaki köprünün demir parmaklıklarının bulunmadığı alandan Büyük Menderes Nehri’ne uçan 48 LB 646 plakalı beyaz renkli hafif ticari araçta can veren Mehmet Arslan (38), eşi Necla Arslan (35), çocukları Eylül (11) ve Eyüp (6) gözyaşları arasında Granada Mezarlığı’nda yan yana toprağa verildi. Taziyeleri kabul eden baba Ahmet Arslan, “Lastiğin patladığını öğrendik, ancak bu Allah’tan gelen bir şey. Jandarma her konuda bizi yeteri kadar bilgilendirdi. Onların görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiğine inanıyorum” dedi.

 

Haberin Devamı

Üzücü ayrıntı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!