Uyanık soyguncu dehşeti

Güncelleme Tarihi:

Uyanık soyguncu dehşeti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2012 00:00

İzmir’de, kimliği belirsiz bir kişi, girdiği marketteki iki kadın çalışanı tabancayla etkisiz hale getirip kasadaki parayı alarak kayıplara karıştı.

İzmir’de, kimliği belirsiz poşulu bir kişi, açılmasının hemen ardından girdiği marketteki iki kadın çalışanı tabancayla etkisiz hale getirdi, darp edip bir odaya kilitledikten sonra kasadaki yaklaşık 1400 lirayı alarak kayıplara karıştı. Uyanık soyguncu, marketten çıkarken güvenlik kamerası kayıtlarının bulunduğu harddiski de sökerek 50 metre ileride çalılıkların arasına atıp ateşe verdi.
Bugün, saat 09.00 sıralarında, Gülşen Yaşar ve Özge Vışır, Bornova İlçesi Evka 3 Semti 124 Sokak'taki, çalıştıkları marketin kepenklerini açıp içeri girdi. Hemen arkalarından gelen 20-25 yaşlarında, 1.85 boylarında, yüzünü poşuyla gizleyen bir saldırgan, Yaşar ve Vışır'a tabancanın kabzasıyla vurup darp etti, daha sonra marketin arka kısmındaki odaya kilitledi. Kasadaki 1400 TL'yi alan saldırgan, kaçarken yanına güvenlik kamerası kayıtlarının bulunduğu harddiski de aldı. Yaya olarak kaçan soyguncu, bir sokak ileride parçaladığı harddiski çalılıkların içine atıp ateşe verdi. Olayı gören çevredekiler yangını söndürürken polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, çalışan kadınları kurtarırken, parçalanmış, bir kısmı da yanan hard diske de el koydu. Geniş çaplı soruşturma başlatan polis, çevredeki binalarda bulunan güvenlik kameralarını da incelemeye aldı. Soyguncunun yakalanması için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!