Uşak'ta kaçakçılara polis darbesi

Güncelleme Tarihi:

Uşakta kaçakçılara polis darbesi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2013 02:10

Uşak'ta polisin düzenlediği uygulama ve operasyonlarda gümrük kaçağı 24 bin 800 paket sigara, 63 kilogram çay, değişik markalarda 37 cep telefonu ile yakalanan 5 kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Uşak Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri, Uşak-Ankara Karayolu'nun Nuri Şeker Uşak Şeker Fabrikası Kavşağı'ndan bu sabah yaptıkları uygulamada Antalya'dan İzmir yönüne giden bir minibüsü durdurmak istedi.

‘Dur’ ihtarına uymayarak kaçmaya başlayan minibüsü takibe alan polis, Uşak-İzmir Karayolu, Uşak Üniversitesi Kavşağı'nda yolu keserek yakaladı.

Minibüste arama yapan polis, 18 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Minibüste bulunan M.Ç. (31) ile S.K. (33) gözaltına alındı.

Uşak'ın Banaz ilçesinde de Gaziantep'ten İzmir'e giden 27 R 5495 plakalı minibüsü durduran polis, yaptığı aramada, jelatin ile kaplanmış çay paketleri içerisinde gizlenmiş 6 bin 800 paket gümrük kaçağı sigara ile her biri 900 gram olan 70 paket kaçak çay ele geçirdi.

Haberin Devamı

Ş.B. (26) ile B.B. (26) gözaltına alındı.

Öte yandan Uşak'ın Sivaslı ilçesinde bir işyerine baskın düzenleyen polis değişik marka ve modellerde gümrük kaçağı 37 cep telefonu ile bu telefonlara ait 29 batarya ele geçirerek S.C.'yi (36) gözaltına alındı.

Gözaltına alınan M.Ç., S.K., Ş.B., B.B. ve S.C.'nin polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!