Urla yeni yıla hazır

Güncelleme Tarihi:

Urla yeni yıla hazır
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2012 00:00

Urla'da yaklaşan yeni yıl öncesi başta meydan olmak üzere cadde ve kavşaklar rengarenk ışıklarla süslendi.

Şimdiden yeni yıl coşkusu yaşatan ve görsel şölene dönüşen süslemeler vatandaşların beğenisini kazandı. Belediyenin mimarları tarafından çizilen, demir atölyesi çalışanları tarafından şekillendirilen ve elektrik atölyesi çalışanlarınca ışıklandırılan kavşaklardaki ve meydandaki yeni yıl figürleri ilgi çekti. Meydanı bir baştan bir başa saran ışıklı kemerler, ağaçlar ve aydınlatmalardaki farklı bir görüntü oluşturdu.
Urla Belediyesi ayrıca vatandaşlar içinde bir yeni yıl etkinliği düzenledi. “Yeni Yılda Urla Meydanı'nda Buluşuyoruz” sloganıyla yeni yıl etkinliği düzenleyen Urla Belediyesi, yeni yıla birlikte girmek isteyen herkesi yeni meydana davet etti.
Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu, 2013 yılının tüm dünya için barış, kardeşlik, adalet ve özgürlük getirmesini dileyerek tüm vatandaşların yeni yılını kutladı. Yeni yılda yeni projelerle Urla'ya layık olduğu hizmetleri vermeye devam edeceklerini belirten Karaosmanoğlu, “Biz gücümüzü halkımızdan alıyoruz. Onların güveni ve desteği ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. İyi günde kötü günde hep vatandaşlarımızla beraberiz. Yeni yıla da hep birlikte Urla meydanında gireceğiz. Herkesi meydana bekliyoruz” dedi.
Urla, İzmir Pop Orkestrası, havai fişek gösterisi ve çeşitli sürprizlerle yeni yıla girmeye hazırlanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!