Urla Bağbozumu konserleri başladı

Güncelleme Tarihi:

Urla Bağbozumu konserleri başladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2014 01:25

İZMİR'in Urla İlçesi'nde coşkulu bir kortejle başlayan Urla Geleneksel Bağbozumu Şenlikleri 4 gün sürecek programının ilk gecesindeki konserleriyle güzel bir gece yaşattı.

Haberin Devamı

Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen geceye Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Urla Belediyesi Meclis Üyeleri, Ziraat Odası Başkanı Nurettin Kılınç, sivil toplum kuruluşları ve Urlalılar katıldı. İzmir Devlet Klasik Türk Müziği konseri ile nostaljik başlayan gecede, Urla Roman Kültürü Sosyal Yardımlaşma ve Halkoyunları Derneği'nin "Roman Rüzgarı" ekibinin dansları izleyenlere çoşkulu anlar yaşattı. Gecenin son konserini gerçekleştiren Evrim Özkaynak, bilinen şarkıları caz müziğine uyarlaması ile izleyicilerin beğenisini kazanırken Urlalı ünlü sanatçı Tanju Okan'ın şarkılarını seslendirmesi Urlalılar'ı mutlu etti. Urlalılar ile şarkılara eşlik eden Başkan Sibel Uyar, gecenin sonunda sanatçı ve müzisyenlere çiçek ve teşekkür belgesi takdim etti.

Haberin Devamı

Urla Geleneksel Bağbozumu Şenlikleri ürün yarışmasının ödül töreninin de gerçekleştiği şenliğin ilk gecesinde, dereceye girenler Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve Urla Ziraat Odası Başkanı Nurettin Kılınç'tan ödüllerini aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!