Ünlülerin adresi yine izmir oldu

Güncelleme Tarihi:

Ünlülerin adresi yine izmir oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2009 00:00

İzmir’de eğlenceli geceler tam gaz sürüyor. Bu gece Mischka Live’da, popçu Yıldız Tilbe, Suitte’te Güven Baran, Dice Performans Hall’da ise Dolapdere Big Gang sahne alacak.

Haberin Devamı

Yıldız’lı geceler

Her hafta birbirinden ünlü isimleri ağırlayan İzmir’in gözde canlı müzik mekanlarından Mischka Live, Pop Müziğin sevilen ismi Yıldız Tilbe’yi tekrar İzmirlilerle buluşturuyor.
Hareketli şarkılar
Bugün sahne alacak olan Yıldız Tilbe, en güzel şarkıları bir kez daha İzmirli sevenleri için seslendirecek. Gecenin geç saatlerine kadar sürecek konserde hareketli şarkıları ve kıpır kıpır dansları ile izleyenleri bir dakika olsun yerine oturtmayacak olan Yıldız Tilbe, İzmirlilere unutamayacakları eğlence dolu bir gece yaşatacak.

Dolapdere Big Gang

DEĞİŞİK ve hareketli müzikleri ile eğlence severlerin gönlüne taht kuran Dolapdere Big Gang, İzmirli hayranları ile buluşacak. Uzun bir aradan sonra tekrardan İzmir’de sahne alacak olan Dolapdere Big Gang, kıpır kıpır müzikleri ile sabahın ilk ışıklarına kadar eğlence severleri yerine oturtmayacak. Bugün İzmir’in gözde eğlence mekanlarından Dice Performans Hall’de sahne alacak olan Dolapdere Big Gang’e İzmirli DJ Berkay Erkin eşlik edecek. Hızlı sahne performansları ile İzmirlilere unutulmaz saatler yaşatmaya hazırlanan Dolapdere Big Gang, değişik enstüramanlarla performans sunacak.

Güven geliyor

Haberin Devamı

İNTERNETTE tıklanma rekorları kıran şarkıcı Güven Baran, İzmir’de sahne alacak. Bugün İzmir’in gözde eğlence mekanlarından Suitte’te sahne alacak olan Güven Baran, “Sönmüyor Ateşimiz” adlı şarkısı ile konserine başlayacak. Birbirinden hareketli ve renkli ve romantik aşk şarkıları ile İzmirlilere eğlenceli saatler yaşatmaya hazırlanan Güven Baran, sahne performansı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Dansçıların da birbirinden güzel sahne şovları ile nefes keseceği belirtilen gece, sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!