Ünlüler yelken yarışında

Güncelleme Tarihi:

Ünlüler yelken yarışında
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2012 17:47

Bodrum Marina Yacht Club tarafından bu yıl 7’nci kez düzenlenecek ‘Famous Cup’ yelken yarışlarında ünlüler geçidi yaşanacak.

Haberin Devamı

23-24 haziran günlerinde düzenlenecek yelken yarışlarına Nejat İşler, Mehmet Aslantuğ, Helin Avşar, Fırat Çelik, Pascal Nouma, Zeynep Beşerler, Serenay Sarıkaya, Bade İşçil, Esra, Kaya ve Sarp Akkaya, Yeliz Öney, Elif Ece Uzun gibi ünlüler de katılacak.
Bodrum Marina Yacht Club tarafından, Bodrum Açık Deniz Yak Kulübü (BAYK), Milta Bodrum Marina, Vodafone Red ve HTC’nin katkılarıyla 23-24 haziran günlerinde, bu yıl 7’nci kez düzenlenecek ‘Famous Cup’ yelken yarışlarına Nejat İşler, Mehmet Aslantuğ, Helin Avşar, Fırat Çelik, Pascal Nouma, Zeynep Beşerler, Serenay Sarıkaya, Bade İşçil, Esra, Kaya ve Sarp Akkaya, Yeliz Öney, Elif Ece Uzun gibi ünlüler farklı teknelerde yarışacak. 23 Haziran Cumartesi sabahı Bodrum Kalesi açıklarından start alacak yarış, 24 Haziran Pazar akşamı yine Bodrum Kalesi açıklarında son bulacak.
Metin Uca’nın sunuculuğunu yapacağı yarışların ödül törenine sanat, spor, basın ve siyaset camiasının önde gelen isimleri de katılacak. Marina Yacht Club’da düzenlenecek ödül töreninde Fatih Erkoç & Zafer Çebi Orkestrası konser verecek. Famous Cup yelken yarışlarına son kayıt 22 Haziran Cuma günü 17.00’a kadar olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!