Üniversitede başlayan bir aşk hikayesi

Güncelleme Tarihi:

Üniversitede başlayan bir aşk hikayesi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2010 00:00

Turizm şirketi sahibi Burak Şenyüz ile Ezgi Özyaman’ın düğün töreni Narlıdere’de bulunan Naci Usta’da yapıldı. Törene, iş ve sanat dünyasından seçkin konuklar katıldı.

Haberin Devamı

İZMİR’de, Magellan Travel isimli turizm şirketinin sahibi Burak Şenyüz ile Ezgi Özyaman’ın düğün töreni Narlıdere’de bulunan Naci Usta’da yapıldı. Üniversite yıllarında tanışan ve üç yıl önce birlikteliklerine başlayan genç çiftin düğün törenine çok sayıda seçkin davetli katıldı. Genel olarak balkan müziklerinin çalındığı gecede davetliler ve genç çift canlı müzik eşliğinde ilerleyen saatlere kadar keyifli saatler yaşadı. Çiçeği burnunda çift balayı için Barcelona’yı seçti.

Evlilik 2011’de

İSTANBUL’da otomotiv sektöründe hizmet veren özel bir firmada çalışan Sinan Saip Bel ile Efes Pilsen’de çalışan Pınar Erişkin, evliliğe ilk adımı aile ve dostlarının katıldığı nişan töreniyle attı. Ilıca’da bir villanın bahçesinde gerçekleşen törende 4 yıl önce iş ortamında tanışan İzmirli çiftin nişan yüzüklerinin kurdelesini Şadi Pehlivanoğlu kesti. Genç çift düğün tarihlerini 23 Temmuz 2011 olarak belirledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!