Üniversite-sanayi işbirliği protokolü

Güncelleme Tarihi:

Üniversite-sanayi işbirliği protokolü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2012 10:36

Uşak Üniversitesi ile Saçlı Tekstil ve Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından Zafer Kalkınma Ajansı'nın ODAK Sektörler Mali Destek Programı kapsamına sunulan ‘Saçlı Tekstil Üretim Hattının Modernizasyonu ve Kapasite Artırımı' isimli proje, hibe desteği almaya hak kazandı.

Haberin Devamı

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, üniversite-sanayi işbirliğine önemli katkılar sağlayacak projenin akademisyen ve öğrencilere AR-GE desteğiyle, mesleklerinde beceri kazanma fırsatı sunacağını, teknolojik gelişmelere ayak uydurabilecek teknikerlerle çalışma olanağı sağlayacağını söyledi.

Projenin hem işletmelerin hem de tekstil sektörünün ihtiyaç duyduğu teknik elemanların yetişmesini sağlayacağını ifade eden Rektör Prof. Dr. Sait Çelik, “Üniversitemizin akademisyenleri tarafından verilecek olan ‘İş ve Süreç Yönetimi’, ‘Toplam Kalite Yönetimi’, ‘Finansal Planlama’, ‘Müşteri İlişkileri Yönetimi’, ‘Ürün Tasarımı ve Geliştirme’, ‘Pazarlama Teknikleri' eğitimleriyle işletme yöneticileri ve işçileri kendilerini geliştirme imkanı bulacak” dedi.
Proje kapsamında Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik ve Saçlı Tekstil Sanayi A.Ş. İşletme Müdürü İbrahim Saçlı arasında işbirliği protokolü imzalandı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!