Uğurlu pasta şenliği

Güncelleme Tarihi:

Uğurlu pasta şenliği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2010 00:00

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, 18 Mart İlköğretim Okulu’nda eğitim öğretim gören 1080 öğrenci ve aralarında gazeteci Uğur Dündar ile Çanakkale Belediye Başkanı CHP’li Ülgür Gökhan’ın da bulunduğu eski mezunlar için, “Uğur’lu Pasta Doğumgünü Şenliği” düzenledi.

Şenliğe, 1 metre genişliğinde ve 10 metre uzunluğundaki pasta damgasını vurdu. Öğrencilere toplu doğumgünü kutlaması yapmak, eski mezunları bir araya getirmek ve kurumlar arası kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen etkinliğe hem Dündar’ın, hem de Gökhan’ın ilkokulda öğretmenliğini yapan Melahat Başeğmez de katıldı. Tören öncesinde Uğur Dündar ile Başeğmez kucaklaşarak özlem giderdi. Çanakkale Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, “Öğrencilerimize polis ağabey, polis abla algısını kazandırdık. Son olarak tüm öğrencilerimizi kapsayacak şekilde Doğum Günün Kutlu olsun projesini düzenledik. 18 Mart İlköğretim Okulu’nda eğitim öğretim görmüş olan ve bir polis çocuğu olan Uğur Dündar ve Çanakkale Belediye Başkanımız Ülgür Gökhan’ın da aramızda bulunması bu etkinliği bizim için daha anlamlı kılmıştır” dedi.

Çanakkale Belediye Başkanı CHP’li Ülgür Gökhan ise, Uğur Dündar’dan övgüyle bahsederek, “Dündar son derece ilkeli, hiçbir baskıya boyun eğmeden doğru bildiğini sonuna kadar götüren bir gazetecilik kişiliğini ortaya koymakta. Bunun nedeni ise 18 Mart İlköğretim Okullu olmakta” diye konuştu.
Gazeteci Uğur Dündar da, “Eğer 18 Mart İlköğretim okulunda eğitimi sevmemiş olsaydım, eğer bu okulda çok değerli öğretmenlerin elinde şekillenen bir öğrenci olmasaydım hayatımın diğer aşamalarında da bu kadar başarılı olamazdım. O eğitim kurumuna ufacık bir katkıda bulunmak dahi beni mutlu ediyor” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!