Üç kadın hırsız suçüstü yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Üç kadın hırsız suçüstü yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2008 00:00

Aydın, Manisa, İzmir, Denizli’de kapı kilitlerini kırarak girdikleri evlerden hırsızlık yapan üç kadın yakalandı. Hırsız kadınlar sabıkalı çıktı.

MANİSA’da, kapı kilitlerini kırarak girdikleri evlerden hırsızlık yapan üç kadın yakalandı. Hırsızlıktan sabıkalı oldukları belirlenen D.G. (32), B.D. (18) ve K.K’nın (35) Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde oturdukları, hırsızlık yapmak için de Ege Bölgesi’nin çeşitli il ve ilçelerine gittikleri ortaya çıktı. Manisa Merkez Efendi Mahallesi 8 Eylül Caddesi’ndeki bir apartmanın önünde, saat 14.30 sıralarında, şüpheli üç kadının olduğu ihbarını alan polis ekipleri harekete geçti.

Paniğe kapıldılar

Bölgeyi çembere alan polisleri gören üç kadın koşarak kaçmaya çalıştı ama başaramadı. Zanlılar D.G., B.D. ve K.K’nın ifadesi üzerine 8 Eylül Caddesi üzerindeki bir apartmana giden polisler, İ.G.Ş.’ye ait dairenin kapı kilidinin kırık olduğunu gördü. Polislerin kilidi kırılan daire kapısının üzerinden aldıkları parmak izlerinin, zanlıların parmak izleriyle tuttuğu görüldü. Zanlılar, ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevkedildi.

Zanlıların daha önce de hırsızlıktan sabıkalı oldukları, Aydın, Manisa, İzmir, Denizli’de çeşitli hırsızlık olaylarına karıştıkları öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!