TSYD'nin gurur gecesi

Güncelleme Tarihi:

TSYDnin gurur gecesi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2012 13:30

“1. Ege'de Yılın Spor Ödülleri” TSYD Urla Tesisleri'nde düzenlenen törende sahiplerini buldu. Derneğin eski başkanları ile kurucu üyelerinin de unutulmadığı geceye medya ve spor dünyasının önemli isimleri katıldı.

Haberin Devamı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi'nin düzenlediği “1. Ege'de Yılın Spor Ödülleri” TSYD Urla Tesisleri'nde gerçekleşen törende sahiplerini buldu. TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş'un ev sahipliğini yaptığı gecede “Yılın Takımı” seçilen Akhisar Belediyespor'un ödülünü Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel spor yazarı Öcal Uluç'un, Arkasspor'un ödülünü ise Asbaşkan Cenk Değer, Medical Park İzmir Genel Müdürü Veysi Kubba'nın elinden aldı. “Yılın Sporcusu” ödülüne layık görülen judocu Gülşah Kocatürk kampta olduğu için plaketini İzmir BŞB Genel Sekreteri Murat Özel'e Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan verdi. “Yılın Spor Adamı” Bernard Arcas'ın ödülünü Arkasspor Asbaşkanı Cenk Değer'e spor yazarı Gürkan Ertaç, “Yılın Teknik Direktörü” Hamza Hamzaoğlu'na plaketini ise TSYD Genel Sekreteri Turgut Koloğlugil takdim etti. Milli diskçi Ercüment Olgundeniz'e “TSYD Özel Ödülü”nü, milli atlet Levent Ateş'e “Fair Play Ödülü”nü ise Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu verdi. “Jüri Özel Ödülü”ne layık görülen Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar'ın ödülünü Menajer Murat Dizdar, spor yazarı Tayyar Özdemir'in elinden aldı. Sunuculuğunu Murat Ünlü'nün yaptığı, ana sponsorluğunu Madical Park'ın üstlendiği geceye BTM, Reyhan Pastanesi, Sarper İçecek, Zarakol İletişim, MEY İçecek, Türk Tuborg, Pepsico, Kupon By Metin Kök ve Sign Reklam Recep Terzioğlu katkı sağladı.

Haberin Devamı

Özçelik'ten mesaj
TSYD ödül gecesinde derneğin eski başkanları ile kurucu üyelerine şükran plaketleri verildi. Eski başkanlardan Gürkan Ertaç'a Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, kurucu üye Gündoğan Kaplan'a TSYD Disiplin Kurulu Üyesi Can Beyazkartal, kurucu üye Çetin Gürel adına kızı Zeynep Gürel'e TÜRFAD İzmir Şube Başkanı Bahri Vreskala plaket verdi. Gecede vefat eden eski başkanlar da unutulmadı. Merhum Çetin Esen Kaftan'ın plaketini eşi Saadet Kaftan ile torunu Rasih Öztürk'e spor Yazarı Ünal Tümin, merhum Hüseyin Çine'nin eşi Nur Çine'ye plaketini TÜFAD İzmir Şube Başkanı Şaban Acarbay verdi. Eski başkanlardan M.Ali Okumuş, Erdoğan Sungur ve Erdoğan Örnek ile kurucu üye Baydo Baykal'a geceye katılamadıkları için plaketleri daha sonra takdim edilecek. Plaketi evinde verilen eski başkanlardan Şevket Özçelik'in mesajı, konuklardan büyük alkış aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!