Travel Turkey’e sahip çıkılmalı

Güncelleme Tarihi:

Travel Turkey’e sahip çıkılmalı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2009 00:00

İtaltur Genel Müdürü Hande Arslanalp, Travel Turkey’in İzmir’de yapılmasının kentin gelişimine büyük katkı sağladığını söyledi.

Haberin Devamı

Aslanalp, bu yıl katılımcılar açısından çok başarılı geçen fuarın her yıl gelişim gösterdiğini ve İzmirli acente ve turizmcilerin desteğiyle birkaç yıl sonra dünyada sözedilen uluslararası bir turizm fuarı haline gelebileceğini belirtti.
Başarı gözler önünde
Arslanalp, “İzmir ve İzmir’deki turizmciler bu fuara sahip çıkmalı” dedi. Eğer İzmir fuar ve kongrelere kenti, turizmde bir marka olacaksa, Travel Turkey’in önemli bir rol üstleneceğine dikkat çeken Hande Arslanalp, “TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy’un yoğun çabası sonunda 3 yıl önce İzmir’e getirilen ve İZFAŞ tarafından düzenlenen Travel Turkey’de, özellikle yabancı konukların da gelmesi fuarın başarısını gözler öne seriyor” diye konuştu.

Önemli adımlar atıldı

125 yabancı satın almacı ile açılan fuarın, gerek katılım gerekse yabancı satın almacıların Türk seyahat acenteleri ile 2 gün boyunca yaptıkları workshoplar ile son derece başarılı olduğunu belirten Arslanalp, “Italtur standı, yerli ve yabancı katılımcılardan ilgi gördü. Yabancı katılımcılar ile karşılıklı görüşmeler sonucunda yeni bağlantılar oluşturmak açısından önemli adımlar atıldı” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!