TARZAN’ın gözü korktu

Güncelleme Tarihi:

TARZAN’ın gözü korktu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2012 00:00

Şanlıurfaspor ile sahasında berabere kalan Manisaspor, bu hafta cuma akşamı deplasmanda karşılaşacağı Ankaragücü’nü yenerek kayıplarını telafi etmek istiyor.

Haberin Devamı

Şanlıurfaspor ile sahasında berabere kalan Manisaspor, bu hafta cuma akşamı deplasmanda karşılaşacağı Ankaragücü’nü yenerek taraftarların gönlünü almak istiyor.. Başkent temsilcisinin İzmir’de Karşıyaka ile oynadığı maçını ekrandan dikkatlice izleyen Teknik Direktör Reha Erginer, kendilerini çetin bir cevizin beklediğini belirterek, şunları söyledi:

Çok koşmamız gerek

 “Çok dirençli bir rakiple karşılaşacağız. Hepsi genç, kendilerini gösterme çabasında. Uzun yıllardır bir arada oynadıkları için birbirlerini iyi tanıyorlar ve çok uyumlular. Karşıyaka maçında net bir penaltıları verilmediği gibi, yine penaltıdan yedikleri bir golle çözüldüler. Eğer Ankara’da kazanmak istiyorsak, çok koşmamız, çok çalışmamız gerekecek” dedi.

Kahe ilk kez boş geçti

Haberin Devamı

Tarzanlar’ın bu sezon attığı 2 golde de imzası olan Kahe’yi, Şanlıurfa durdurdu. İlk maçta KSK, ardından Kartal filelerini sarsarak takımına 4 puan kazandıran Sambacı, Güneydoğu ekibinin savunmacıları arasında kaybolup gitti.

Sakatlar can sıkıyor

Ankaragücü randevusunun hazırlıklarına başlayan Manisaspor’da, Hikmet ve Murat Gürbüzerol’un hafif sakatlıkları bulunurken, tedavisi devam eden Murat Tosun’un durumu bu hafta belli olacak. Eray’ın bileğindeki alıçının da yine bu hafta çıkarılacağı bildirildi. Teknik Direktör Reha Erginer, sakatların bir an önce takıma katılması için sağlık ekibinin seferber olasını istedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!