Tartışma kanlı bitti

Güncelleme Tarihi:

Tartışma kanlı bitti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2015 11:39

BALIKESİR’in Burhaniye İlçesi’ndeki bir kahvede kumar oynayan 4 kişi arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Masadaki 3 kişiden 2’sini öldürüp, 1’ini de ağır yaralayan Şeref G. kaçtı. Katil zanlısının yakalanması için polis çalışma başlattı.

Haberin Devamı

Olay, bugün saat 03.00 sıralarında, Mahkeme Mahallesi Hamam Aralığı Sokak’taki bir kahvede meydana geldi. İddiaya göre aynı masada kumar oynayan Şeref G., Alpaslan Karadavut (33), Vacip Avcı (47) ve Cengiz Uslu (35) arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında öfkelenip belinden tabancasını çıkaran Şeref G., diğer 3 kişiye kurşun yağdırdı. Şeref G. kaçarken, silah seslerini duyanlar olayı, polise bildirdi.

İhbar üzerine kahveye gelen polis, kanlar içindeki üç yaralıyı görünce olay yerine sağlık ekiplerini çağırdı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, yaralılardan Cengiz Uslu ve Vacip Avcı’nın olay yerinde öldüğü belirlendi. Acil yardım ekipleri, ağır yaralı Alpaslan Karadavut’u ambulansla Burhaniye Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yapılan ilk müdahale sonrası Karadavut, Edremit Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Balıkesir kent merkezinden Burhaniye’ye geldikleri öğrenilen Uslu ve Avcı’nın cenazeleri ise yapılan inceleme sonrası otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Kaçan katil zanlısı Şeref G.’nin arandığı belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!