Süper Lig'e çı-ka-ca-ğız

Güncelleme Tarihi:

Süper Lige çı-ka-ca-ğız
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2010 00:00

Mersin’e yenilip G.Antep BŞB’yle berabere kalarak avantajını kaybeden Bucaspor, son iki haftaya Adana’nın 2 puan önünde girerken, Başkan Bektur, “Kafamızda soru işareti yok. 60 puanı alan takım, dört puan daha kazanır” dedi.

Haberin Devamı

BUCASPOR’un Süper Lig şarkıları söylerken, Mersin İdmanyurdu yenilgisi ve Gaziantep BŞB beraberliğiyle sendeleyen Bucaspor İzmirlilerin yüreğini ağzına getirirken, Başkan Mehmet Bektur yaptığı açıklamalarla hem futbolculara, hem de camiaya moral verdi. Fırtına son iki haftaya takipçisi Adanaspor’dan sadece iki puan önde girerken, Başkan Bektur, Süper Lig’e direkt çıkma konusunda kafalarında en küçük bir soru işareti bulunmadığını söyledi. G.Antep BŞB maçının bitiş düdüğünün ardından aklına “Acaba?” sorusunun bile gelmediğini belirten Bektur, “32 haftada 60 puan toplayan takım, iki maçta dört puan daha kazanır. Süper Lig’e çıkacağız” dedi.
HESAPLARIMIZ TUTUYOR
Gaziantep BŞB beraberliğiyle düşüşün biteceğini belirten Bektur, “Mersin’e yenilerek dip yaptık. G.Antep BŞB’ye karşı oyun ve mücadele iyiydi. Sadece gol noktalarında şanssız ve telaşlıydık. Ç.Rize’yle pazar günü deplasmanda, K.Erciyes’le son hafta evimizde oynayacağımız maçlar beni korkutmuyor. Yaptığımız hesaplar bire bir tutuyor. Son iki maçta 4 puan alıp 64 puana ulaşarak Süper Lig’e çıkarız. Adanaspor’un Ordu deplasmanında veya son hafta evinde Karabük’e karşı puan kaybedeceğini düşünüyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Ligin ilk yarısında 6-1 yendikleri Ç.Rize’nin hafife alınacak bir ekip olmadığını da söyleyen Bektur, “Maksimum dikkat lazım” ifadesini kullandı. Fırtına, bu sezon Karadeniz ekipleri Karabük, Rize, Samsun, Giresun ve Ordu’yla oynadığı 9 maçta 7 galibiyet, 1 beraberlik, 2 yenilgi aldı. İki mağlubiyeti de Karabük’ten alan Buca, deplasmanda Ordu’yla 0-0 berabere kalıp, Samsun’u 3-0, Giresun’u 2-0 yenerek Karadeniz’den hep başı dik döndü.

Eksikler dönüyor

RİZE maçına hazırlanan Bucaspor,   sezonu kapatan Erman ve Berkay’ın dışında deplasmana tam kadro gidecek. Cezalarını tamamlayan Erkan ile Murat Karakoç’un yanı sıra sakatlıkları nedeniyle Gaziantep BŞB randevusunda oynayamayan kaleci Cenk ve Mbemba’nın da pazar gününe kadar hazır olacağı açıklandı. İzmir temsilcisi perşembe günü Trabzon’da kampa girmeyi planlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!