"Süper" gözlükler burada

Güncelleme Tarihi:

Süper gözlükler burada
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2014 01:07

İZMİR'in önde gelen gözlük firmalarından Mert Optik, İtalyan gözlük markası SUPER'in yeni modellerini, dünyayla aynı anda satışa sunucak.

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü sanatçılar Rihanna, Kanye West, Daft Punk, Sienna Miller ve Jessica Alba gibi ünlülerin de hayranı olup kullandıkları İtalyan'ın ünlü gözlük markası SUPER'in yeni modelleri, İzmir'de de satılacak. Renk ve desenlerindeki zenginlik ile dikkat çeken SUPER güneş gözlükleri, Mert Optik mağazalarında satışa sunulacak.

Bu markada, en yeni trendler, kaliteli işcilik ve malzemenin bir arada sunulduğuna dikkat çeken Mert Optik Genel Koordinatörü Melisa Pala, "Son zamanların trendi vintage etkisi göz önünde bulundurularak tasarlanan el yapımı SUPER gözlüklerin 650 - 850 TL fiyat aralığında satışa sunulacak. Degrade camları, farklı tasarımları, kemik çerçeveleri ve sınırsız renk seçenekleriyle gözlükler, Mert Optik müşterileri tarafından da büyük beğeni ile karşılandı. 2014 koleksiyonunu, tüm dünyada aynı anda mağazalarımızda müşterilerimizle buluşturmaktan mutluyuz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!