Süper Fırtına 2-1

Güncelleme Tarihi:

Süper Fırtına 2-1
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2013 01:14

Kahramanmaraş zaferi Bucaspor’a tüm sıkıntıları unutturdu

Haberin Devamı

ÇOK sıkıntılı hazırlandığını sezona PTT 1.Lig’in yeni ekiplerinden Kahramanmaraş sınavıyla başlayan Bucaspor, 2-1’lik galibiyetle huzur buldu. Yavan bir futbola sahne olan ilk yarı başladığı gibi golsüz bitti. 60. dakikada Nsaliwa’nın 30 metreden şutu üst direkte patladı. 62’de Zafer’in soldan kullandığı köşe atışında ceza alanı karıştı. Son dokunan Tahacan, Fırtına’yı öne geçirdi: 1-0.

66’da Berkant’ın derinlemesine pasında sol çaprazdan ceza alanına sokulan Atilla kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda plaseyi yaptı: 2-0. 74’te Henrique ceza alında Onur’u düşürdü, hakem penaltı noktasını gösterdi. Sinan durumu 2-1’e getirdi. 89’da Sinan’ın şutunu kaleci Ömer çeldi, Cumhur tamamladı Buca’nın imdadına bu kez yan direk yetişti. ? Onur ATIŞ

Goller yenilerden

Haberin Devamı

BUCASPOR’a zaferi getiren gollerde Bursaspor’dan alınan Tahacan ve Konya’dan gelen Atilla Yıldırım’ın imzası vardı. Atilla, golünü attıktan sonra Mısır’da yaşanan olaylara ithafen dört parmağı ile “Rabia” işareti yaptı. Yine Bursa’dan alınan Mehmek Sak’ın yedek oturduğu Fırtına’da geçen sezon da takımda olan 9 oyuncu ilk 11’deydi. 10 bin kişilik Buca Arena’da sadece 2 bin Bucalı olması yöneticileri üzdü.

Kılıç: Müthiş bir galibiyet

TAM 1421 gün sonra tekrar Bucaspor’un başında sahaya çıkan Teknik Direktör Kemal Kılıç, genç bir kadroyla galibiyete ulaştıkları için çok mutlu olduğunu söyledi. Takımının büyük bir coşkuyla oynadığını anlatan Kılıç, “Buca Futbol Akademisi’nden 5 oyuncu oynattık. Büyük özveri bana umut verdi. Lige başlangıç adına ve gençlerin gelişimi için müthiş bir galibiyet aldık” yorumunu yaptı.

STAT: Buca Arena

HAKEMLER: Murat Özhan (GGG), Erkan Akbulut (GGG), Esat Sancaktar (GGG)

GOLLER: Dk. 62 Tahacan, Dk. 66 Atilla (Bucaspor), Dk. 74 (Pen.) Sinan (Kahramanmaraşspor)

SARI KARTLAR: Henrique, Tahacan (Bucaspor)

BUCASPOR: Ömer (GGG) - Okan (GGG), Tahacan (GGGG), Henrique (GGG), Batuhan (GGG), Zafer (GGG), Mehmet İncebacak (GG) (Dk. 60 Berkant GG), Nsaliwa (GGG), Umut (GG) (Dk. 90 Taylan), Emre Şahin (GG), Atilla (GGG) (Dk. 80 Mehmet Sak G)

Haberin Devamı

KAHRAMANMARAŞSPOR: Ersel (G) - Mert (GG), Erhan Kurt (G), Serkan (GG), Sinan (GG), Erhan Çelenk (GG), Cumhur (G), Şamil (GG) (Dk. 73 Guliyev G), Adem (GG) (Dk. 56 Onur G),
Şahinali (GG), Dabo (GG)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!